Ki ért velem egyet?

Figyelt kérdés

Aki dolgozot kereskedelemben nektek milyen volt,nekem valami botrány. Soha többet nem mennék kereskedelemben,arra motivált hogy mindenképp tanuljak tovább

Az élelmiszer katasztrófa,drogéria társaság függő de ott is talpon kell lenned egész nap. Nem elég a 8óra félórás szünet kötelező ledolgoznod! Voltam gyárban diákmelósként,sokkal jobb volt,igaz hogy vannak helyek ahol pörgős de ezerszer jobb volt mint a bolt. Ha nem lenne 4 műszak őszintén mondva abba a gyárba mennék de sajnos én 4 műszakot még nem szeretnék vállalni,nem az hogy nem bírnám,hanem nagyon hosszú,hosszútávon meg főleg.

aug. 29. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem a legjobb.
aug. 30. 01:54
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem se túl jó munkahelyek, sokkal jobb otthonról dolgozni, ahol magad osztod be mikor eszel és mész wcre.
aug. 30. 06:34
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Máshol is le kell dolgozni azt a fél óra szünetet. 8 és fél óra munkanapból 8 óra munka fél óra szünettel.

Nekem néhány extrán idióta vásárlón kívül nem volt gondom velem. Nem egy álom meló és örülök azért, hogy már nem abban dolgozok, de ki lehetett bírni.

aug. 30. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
anyukád
aug. 30. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:

És ha részidőbe mész 2 helyre?

A 2 munkahely között tartasz szünetet, eszel, stb.:)

aug. 30. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sok a 4 műszak, vannak 3 műszakos munkahelyek.
aug. 30. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:

A múlt században a gyárimunka kényelmes volt, 2-3 óra termelés volt, a többi időben kávézás, reggeli, tízórai, ebéd.

A maradék időben pedig mindenki fusizott.

aug. 30. 23:53
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 vannak de nem itt sajna hanem dunántúlon.
szept. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!