Joseph80 kérdése:
Úgy vélem,h. egyik ismerősöm csalás áldozata lett. Azzal a szöveggel etették be,h. ha megszűnik a készpénz(csőd esetén) akkor az általuk küldött aranykártya sokat fog érni. Most havi 40 ezer Ft-ot fizet be.Valakinek van(volt) hasonló sztorija?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 12:33
2/7 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen nem túl intelligens emberek, akik könnyen beetethetőek efféle hazugságokkal.
3/7 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan.
Pár éve apámat felhívták, hogy nyert 100 ezer forintot amit rögtön a számlájára utalnak. De csak akkor ha odamegy az otp-s automatához és követi az "ügyintéző" utasításait. Ezek után rakta le apám a telefont. Még aznap az egyik barátját hasonlóan próbálták bepalizni. Szerencsére senki sem dőlt be ilyen alattomos átverésnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is amondó vagyok,hogy azt lehet aki hagyja. De sajnos néhány ember jóhiszemű és ezt a csalók ki is használják.
2021. aug. 16. 13:59
5/7 anonim válasza:
De ha te megpróbáltad volna neki megmagyarázni hogy ez mekkora egy elvetemült hülyeség, akkor még te lettél volna a hülye, meg "majd megnézheted magad mikor megszűnik a kp ő meg sztár lesz az aranykártyájával".
6/7 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos magyarázatot hallani sem akar arra. Viszont csak valami bizonyítékot akartam szerezni, pl. egy hírt, hogy más is beleesett ebbe a csalásba.
2021. aug. 16. 15:33
7/7 anonim válasza:
Sosem hallottam ilyenről. Esetleg tudsz bármit a cégről ami ezt kibocsájtja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!