Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül kb 3 gyerek...

Mennyibe kerül kb 3 gyerek felnevelése? A CSOK 3 gyerekkel érné meg igazán, viszont hosszú távon úgy vélem mínuszos lenne a 3 gyerek miatt

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 13:03
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod.
2022. márc. 29. 13:05
 2/45 A kérdező kommentje:
Mégis számolatlanul veszik fel az emberek. Csak megéri akkor valamilyen formában
2022. márc. 29. 13:22
 3/45 anonim ***** válasza:
79%

Nemcsak hosszú távon, de közép távon is sokkal többe kerül 3 gyerek, ebben hihetsz nekem :)

CSOKért nem érdemes bevállalni. De egyébként meg csodás dolog, de tény, hogy rengeteg pénz.

2022. márc. 29. 13:22
 4/45 anonim ***** válasza:
91%

"Csak megéri akkor valamilyen formában"

Úristen ez a gondolkodásmód. Gyereket nem azon az alapon kell vállani, hogy megéri-e vagy sem...

2022. márc. 29. 13:27
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy gondolkodnak, hogy megéri. Alapvetően kétféle ember veszi fel:

– aki eleve több gyereket akart, és ha már adódik ez a lehetőség, kihasználja

– aki nem gondolkodik pár évvel előre, csak azt látja, hogy most kaphat pénzt (ha később nehézségei akadnak a három gyerek nevelésével, majd megdöngeti kicsit a mellét, hogy ő három gyermeket adott a szent magyar hazának, és megnyílik a pénzcsap megint)

2022. márc. 29. 13:30
 6/45 anonim ***** válasza:
58%
Bróker Marcsika, Baumag, Questor, Ilferro, devizahitel, csoki-babamaci hitel... Közös jellemzőjük, hogy időben kell beszállni, akkor bőven nyereséges. Csoki-babamacis lakásunkkal eddig 16 millió pluszban vagyunk az értéknövekedést és a rövidtávú, majd hosszutávú bérbeadásból származó tiszta nyereséget összeadva. Aki manapság kapcsol, hogy ez jó buli lenne, az råbaszott valószínűleg. Ennek ellenére soha nem látott mennyiségű jelzáloghitelt vettek fel az idei év eddigi részében, aminek nagy része csokis. Ez számomra annak a jele, hogy lassan ideje kiszállni a csokis-pocakos lakásból és realizálni a teljes profitot.
2022. márc. 29. 13:35
 7/45 anonim ***** válasza:
54%

Akiben egyáltalán a kérdés felmerül, hogy

- megéri-e még egy gyereket szülni, ha állami támogatást lehet kapni, és a

- "gyereket vállalni" szóösszetétellel fejezi ki gondolatait, azt egy normális, pozitív jövőképű társadalomnak a partvonalon kívülre kell kitámogatnia.

Normális ember nem VÁLLALja a gyerekét/gyerekeit, hanem örömének, és elégedettségének ad hangot, amikor megszületik.

2022. márc. 29. 13:51
 8/45 A kérdező kommentje:
a lakásértékét én nem számolom bele a nyereségbe. Amit én vettem is megduplázta már bőven az árát, szóval ez nem nagy tudomány. Viszont ezt leszámítva bőven bukó a CSOK. Épeszű ember nem igazán vállal be 3 gyereket
2022. márc. 29. 14:00
 9/45 anonim ***** válasza:
26%
Jah, a 16 milliót úgy értettem, hogy nálunk nincs pocakmackó. Ha lenne és az ajándékot is hozzáadnám, akkor 46 millió lenne a profit, abból jönne le a babatáp ára. Aki még korábban ugrott bele szerintem bőven 50 milla felett profitálhat, mi 2,5 éve kapcsoltunk.
2022. márc. 29. 14:12
 10/45 anonim ***** válasza:
lehet nem anyagi okok miatt van 3 gyerek.
2022. márc. 29. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!