Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más is utál dolgozni járni?

Más is utál dolgozni járni?

Figyelt kérdés
Hányingerem van már a munkától,de muszáj,hogy ne halljak éhen.Azért születtünk,hogy dolgozzunk ahelyett,hogy mindenki egyenlő lenne.Utálom a beképzelt majmokat a munkahelyemen.
aug. 26. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

@20:49

Még szerencse hogy az ilyen attitűdön lehet változtatni. :)

aug. 26. 21:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Próbálok én is változtatni,jobban fizető munkát találni,de egyelőre esélytelen.Próbàlok nem a halálra gondolni.
aug. 26. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha utálod a melód, akkor váltani kell. Ha nem tudsz váltani, akkor fejleszteni kell magad. Egykor én is utáltam a melómat. De tudatosan képeztek magam. Most reggelente csak leülök a géphez és olyan munkával keresem a magyar átlag háromszorosát, amit imádok csinálni. 15 kemény munkával és tanulással töltött évembe került ide eljutni, de megérte.
aug. 26. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
#10 De van, úgy hívják, hogy tanulás.
aug. 26. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Szinten utalok dolgozni jarni, ezert johet szoba kizarolag full home office. Semmi kedvem heti 1 napot az irodaban jopofizni, ha a meetinget letudhatjuk teams-en is.
aug. 26. 22:52
 16/17 anonim ***** válasza:
nem vagy köteles dolgozni járni ha nem szeretnél csak egy lehetöség
aug. 26. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
A gazdag emberek is dolgoznak, valamikor ők is a nulláról indultak. Egyébként ha nem tetszik akkor ne munkahelyet válts hanem vonulj ki a társadalomból és élj kint a természetben ahol mindent magadnak termesztesz és akkor ez lesz a munkád mivel zöldség, gyümölcs nem fog magától megteremni ha csak ölbetett kézzel állsz és nézel az égre, nem a csöves létre gondoltam hanem valami kis házban mindentől távol. Ha gyomorgörcsöd van mindennap annak nem lesz jó vége, előbb utóbb valami súlyos betegséget kapsz, gondold át hogy megéri e a pénz miatt.
aug. 27. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!