Más is utál dolgozni járni?
Bár én is látom hogy Magyarországon népbetegség a kétoldali munkaundor, de én nem utálok dolgozni járni.
Nyilván nem a leglaányálomabb a munkám, folyamatos három műszak, de szeretem csinálni. Érdekelnek a folyamatok, nyitott vagyok hogy új dolgokat tanuljak. Nyilván nem mindenki az országos jóbarátom, meg nem rég óta dolgozok ott, szóval nincsenek olyan mély kapcsolataim az emberekkel. De jól el vagyok.
"Azért születtünk,hogy dolgozzunk ahelyett,hogy mindenki egyenlő lenne."
Ez egy kamu utópia ami a büdös életbe nem létezett soha, valószínűleg az ősember idejében is az erősebb ügyesebb ősember kapta meg a jobb nőt, meg voltak jobb esélyei a túlélésre, és a reprodukcióra.
Csak egyesek nagyon szeretnek ezzel virtuskodni hogy ők "szabadok" akarnak lenni, de egy ilyen társadalomból kivonult hippi-hobo élet már tuti hogy nem fekszene nekik.
"Azért születtünk,hogy dolgozzunk ahelyett,hogy mindenki egyenlő lenne."
A mindenki egyenlő lenne itt annyit jelent, hogy senki se dolgozik.
Ez így Hawai 3 napig, aztán elönt az éhség...
Egy király mondta: mindenkinek joga van a híd alatt aludni..
Ne járj dolgozni, van helyed a híd alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!