Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrből hova szoktak járni...

Győrből hova szoktak járni leginkább dolgozni Ausztriába naponta ingazva? Többi lent

Figyelt kérdés

Győrbe fogunk költözni, és Ausztriába szeretnék munkát találni. Kérdésem az lenne , ha a vonatot választanám, mint közlekedési eszköz Győr és a munkahely között , akkor milyen városokban áll meg , ahol érdemes keresnem.

Illetve , ha ott talalnek, ahova autó val tudnék csak eljutni , akkor Győrből melyik városokban , falvakban érdemes keresnem , mármint melyik területen , ami nincs túl messze a határtól és vannak is lehetőségek a magyarok számára ?

júl. 30. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
A vonatok megállóit meg tudod nézni online, a menetrendet is, állásokra településenként is tudsz szűrni. Magyarok (bármely EU) állampolgár számára a kifejezetten állampolgársághoz kötött pl rendőr munkán kívül bármi lehetséges, de osztrák lakcím, biztosítás nélkül max alkalmi újságkihordásra, takarításra számíts.
júl. 30. 14:58
 2/17 A kérdező kommentje:

Akkor viszont link kellene nekem vonathoz, mert én csak az elvira.hu T ismerem ....🙂

Az utolsó mondatod azért nem életszerű, mert a határszélen rengetegen ingáznak .

júl. 30. 15:05
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

"Győrből melyik városokban , falvakban érdemes keresnem , mármint melyik területen , ami nincs túl messze a határtól és vannak is lehetőségek a magyarok számára ?"

2024-ben csak a végzettség nélküli, aluliskolázott prolik ingáznak.

Végezz el egy piacképes szakot és full home officeból dolgozz contractorként és akkor nem csak egy ilyen lerobbant országban dolgozhatsz mint ausztria, hanem a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted

Én például kuvaiti olajvállalatnál dolgozom geológusként úgy hogy teljes home officeból elemzem a beérkező furatmintákat és fejlesztek hozzá képfeldolgozó ML alapú algoritmusokat / automatizálom a tevékenységet.

júl. 30. 15:32
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, ha nem életszerű, mert a tapasztalat mást mutat, burgenlandi vagyok: sehol sem fognak alkalmazni osztrák lakcím nélkül téged főállásban. A megállók nevére meg az osztrák vasútnál tudsz németül rákeresni, vagy útvonaltervezővel, nem egy húlye magyar appon,amíg ez nem megy, addig az osztrák munkákat felejtsd el szerintem.
júl. 30. 15:32
 5/17 A kérdező kommentje:

De hát több ismerősöm dolgozik főállásban , és itt élnek mióta megszulettek onnan ahonnan költözni fogunk .... Akkor hogyan ??

Nem appon akartam keresni , de mindegy , linket kértem , ha tudtál volna segíteni , ha nem , akkor kérlek szépen ne mondd meg hogy akarjam e vagy nem .

júl. 30. 15:38
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Pandorf, de már teljesen telített.

Az összes boltban szinte minden eladó, vendéglátós magyar.

júl. 30. 15:47
 7/17 IgaziÚriember ***** válasza:
45%

"2024-ben csak a végzettség nélküli, aluliskolázott prolik ingáznak."

Miért a kérdező aki önmagától az állásportálokat sem tudja használni, valamint a kompetenciáját meghaladja egy vasútvonal értelmezése szerinted egy PhD végzettségű klinikai laboratóriumi kutató vagy űrszondákat tervező mérnök?

júl. 30. 15:49
 8/17 anonim ***** válasza:
26%

"Végezz el egy piacképes szakot és full home officeból dolgozz contractorként és akkor nem csak egy ilyen lerobbant országban dolgozhatsz mint ausztria, hanem a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted"

Persze, ez tud működni, de ugye ez adott esetben több év. Meg nyelv is kell hozzá. A legtöbb ember meg hamar akar jól keresni, mindenféle belefektetett energia nélkül. És nem értik, hogy miért nem megy...

Kérdező: valóban sok ingázó van, de simán el tudom képzelni, hogy nekik is van bejelentett lakcímük (pl. egy kint élő ismerősnél, vagy többen vannak bejelentve egy helyre, stb.). A magyar furfang itt is él.

júl. 30. 16:05
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
"linket kértem" ha magadtól nem vagy képes rákeresni az osztrák államvasutak oldalára és/vagy menetrendet értelmezni,nakkor addig hanyagold az osztrák melót, amíg ez nem megy: hogy értenéd meg a munkaszerződésed?
júl. 30. 16:07
 10/17 anonim ***** válasza:
22%

Ja, de amúgy nesze, a titkos link, a google első találata: [link]

a popódat is kitöröljük kakilás után?

júl. 30. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!