Győrből hova szoktak járni leginkább dolgozni Ausztriába naponta ingazva? Többi lent
Győrbe fogunk költözni, és Ausztriába szeretnék munkát találni. Kérdésem az lenne , ha a vonatot választanám, mint közlekedési eszköz Győr és a munkahely között , akkor milyen városokban áll meg , ahol érdemes keresnem.
Illetve , ha ott talalnek, ahova autó val tudnék csak eljutni , akkor Győrből melyik városokban , falvakban érdemes keresnem , mármint melyik területen , ami nincs túl messze a határtól és vannak is lehetőségek a magyarok számára ?
Akkor viszont link kellene nekem vonathoz, mert én csak az elvira.hu T ismerem ....🙂
Az utolsó mondatod azért nem életszerű, mert a határszélen rengetegen ingáznak .
"Győrből melyik városokban , falvakban érdemes keresnem , mármint melyik területen , ami nincs túl messze a határtól és vannak is lehetőségek a magyarok számára ?"
2024-ben csak a végzettség nélküli, aluliskolázott prolik ingáznak.
Végezz el egy piacképes szakot és full home officeból dolgozz contractorként és akkor nem csak egy ilyen lerobbant országban dolgozhatsz mint ausztria, hanem a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted
Én például kuvaiti olajvállalatnál dolgozom geológusként úgy hogy teljes home officeból elemzem a beérkező furatmintákat és fejlesztek hozzá képfeldolgozó ML alapú algoritmusokat / automatizálom a tevékenységet.
De hát több ismerősöm dolgozik főállásban , és itt élnek mióta megszulettek onnan ahonnan költözni fogunk .... Akkor hogyan ??
Nem appon akartam keresni , de mindegy , linket kértem , ha tudtál volna segíteni , ha nem , akkor kérlek szépen ne mondd meg hogy akarjam e vagy nem .
Pandorf, de már teljesen telített.
Az összes boltban szinte minden eladó, vendéglátós magyar.
"2024-ben csak a végzettség nélküli, aluliskolázott prolik ingáznak."
Miért a kérdező aki önmagától az állásportálokat sem tudja használni, valamint a kompetenciáját meghaladja egy vasútvonal értelmezése szerinted egy PhD végzettségű klinikai laboratóriumi kutató vagy űrszondákat tervező mérnök?
"Végezz el egy piacképes szakot és full home officeból dolgozz contractorként és akkor nem csak egy ilyen lerobbant országban dolgozhatsz mint ausztria, hanem a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted"
Persze, ez tud működni, de ugye ez adott esetben több év. Meg nyelv is kell hozzá. A legtöbb ember meg hamar akar jól keresni, mindenféle belefektetett energia nélkül. És nem értik, hogy miért nem megy...
Kérdező: valóban sok ingázó van, de simán el tudom képzelni, hogy nekik is van bejelentett lakcímük (pl. egy kint élő ismerősnél, vagy többen vannak bejelentve egy helyre, stb.). A magyar furfang itt is él.
Ja, de amúgy nesze, a titkos link, a google első találata: [link]
a popódat is kitöröljük kakilás után?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!