Téli találat a hatos lottón, mit tegyek?
Júliusban telitálatom lett a hatos lottón, csak most mertem felhivni őket hogy én vagyok a nyertes, beszélgettünk kicsit hogy mi kell ahhoz hogy felvegyem a nyereményt, de ha rágondolok hogy mekkora összeg fog lassan a bankkártyámon lenni, teljesen ki vagyok egyszerűen alig bírok megbirkózni ezzel.
A családomra semmiben nem számíthatok, nemrég elmentem itthonról és most egy olyan munkám van ami ad szállást, de vannak itt "haverok" de senki nincs akiben igazán bízhatnék, a családot meg hagyjuk...az
Nem tudatja meg senki hogy nyertem, de egyszerűen lelkileg kicsinál ez a teher...
19 éves lány vagyok, nem tudok bízni a családomban sem, és másokban sem.
Első lépésként keresek egy profi tanácsadót hogy hogyan fektessem be úgy hogy mindig legyen, ezzel nincs baj, egyszerűen az van hogy soha nem volt nekem könnyű mindig mindenért küzdenem kellett és soha nem volt nekem sok, de nem is kellett, erre most olyan összeg üti a kezemet hogy meg rá gondolni is nehéz...
Nem akarok arra sorsra jutni mint sok lottónyertes, hogy tönkre ment az életük vagy öngyilkosok lettek.
Hogy a birkozzak meg ezzel a teherrel?
Még megsincs de már most ezt csinálja velem.
Ja, ha tollas a hátad 😂
Hozza majd haverokat is tanácsot adni, garancia persze semmire sincs 😂
Kicsit irigykedek, hú nem is kicsit, lehet lottóznom kellene?
Én azt mondom, hogy örülj neki.29f
Állampapír? Ne már...
Bitcoin, S&P500 és egyéb megbízható befektetések, amik nagyot fognak szólni. Ennek neked kell utána járni. (Valami kajába érdemes fektetni még.)
Nyelvtudás + valami szakma, ami igazán érdekel
Folyamatos évekig tartó továbbképzés és utána csinálhatsz céget, ami sikeres lesz. Sokan pont azért mennek csődbe, mert nem értenek ahhoz, amit a dolgozóik csinálnak.
😂😂😂😂
Mi a ráknak csináljon céget?
Hogy majd 15 év alatt (ha egyáltalán sikeres lesz) vegye ki a 600 millió osztalékát ami már most is megvan? 😂
Kerüld el a bitcoint azt javaslom, sokan veszítik el a pénzüket majd a bitcoin miatt.
Bitcoin ügyben
Vannak emberek akik ott ülnek a húsosfazék mellett, és sokat keresnek vele, nem sokan vannak ők, de többiek a hangyák nem kapnak semmit ebből, így átvitt értelemben.
Egyszerű hobbiból tök jó érzés szerintem céget építeni.
Bitcoin nagyot fog szólni, a háborút is állni fogja. Már így is sokat kamatozott, amit beleraktunk.
Állampapírt meg el fogja venni a magyar kormány, amint jön a háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!