Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Téli találat a hatos lottón,...

Téli találat a hatos lottón, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Júliusban telitálatom lett a hatos lottón, csak most mertem felhivni őket hogy én vagyok a nyertes, beszélgettünk kicsit hogy mi kell ahhoz hogy felvegyem a nyereményt, de ha rágondolok hogy mekkora összeg fog lassan a bankkártyámon lenni, teljesen ki vagyok egyszerűen alig bírok megbirkózni ezzel.

A családomra semmiben nem számíthatok, nemrég elmentem itthonról és most egy olyan munkám van ami ad szállást, de vannak itt "haverok" de senki nincs akiben igazán bízhatnék, a családot meg hagyjuk...az

Nem tudatja meg senki hogy nyertem, de egyszerűen lelkileg kicsinál ez a teher...

19 éves lány vagyok, nem tudok bízni a családomban sem, és másokban sem.

Első lépésként keresek egy profi tanácsadót hogy hogyan fektessem be úgy hogy mindig legyen, ezzel nincs baj, egyszerűen az van hogy soha nem volt nekem könnyű mindig mindenért küzdenem kellett és soha nem volt nekem sok, de nem is kellett, erre most olyan összeg üti a kezemet hogy meg rá gondolni is nehéz...

Nem akarok arra sorsra jutni mint sok lottónyertes, hogy tönkre ment az életük vagy öngyilkosok lettek.

Hogy a birkozzak meg ezzel a teherrel?

Még megsincs de már most ezt csinálja velem.

#hatoslottó #Talitalalat
aug. 23. 10:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
kártyán nincs pénz
aug. 23. 11:43
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
de van
aug. 23. 11:49
 13/31 krwkco ***** válasza:
82%

"Hogy a birkozzak meg ezzel a teherrel?"

A legfontosabb, hogy ne akarj belőle vállalkozni, még több pénzt csinálni. A legtöbben ezen bukják el a hirtelen jött nyereményt.

Nyiss egy vagy több új bankszámlát és utaltasd oda. Nyiss államkincstári bankszámlát és vegyél rajta állampapírokat. Meg értékpapírszámlákat és végy külföldi kötvényeket. Az nagyjából kompenzálja az inflációt. Ne stresszeld magad részvényekkel, meg befektetési tanácsadókkal. És minek növelni azt, amiből amúgy is sok van?

És egy hónapig, amíg le nem nyugszol, ne foglalkozz a pénzzel. Ne költs belőle. Csak legfeljebb némi hétköznapi luxusra.

Ez alatt hozzászoksz a gondolathoz.

aug. 23. 12:00
 14/31 anonim ***** válasza:
59%
Az jó ötlet volt, hogy keresel egy befektetési tanácsadót, én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy egyedül ne vágj bele semmilyen befektetésbe vagy vállalkozásba, előtte mindig konzultálj szakemberrel!
aug. 23. 12:30
 15/31 krwkco ***** válasza:
74%

"júniusban nyertem"

Akkor ne habozz tovább, mert a sorsolástól számított 90 napon belül át kell venned a nyereményt:

[link]

aug. 23. 12:37
 16/31 anonim ***** válasza:
50%

1%-ért simán segítek.

Egyébként nyilván kamu, de első körben egy pszichológus és egy pénzügyi tanácsadó felkeresése javasolt.

aug. 23. 12:50
 17/31 anonim ***** válasza:
70%

Te kicsit bolond vagy kérdező!

Fogd fel úgy, hogy nem pénzt nyertél, hanem egy második életet, azaz kb 80 év ingyen időt!

Az idő pénz! Nagy igazság!

Az így nyert idődet pedig próbáld meg úgy felhasználni, hogy ne legyen mit megbánnod később!

aug. 23. 13:03
 18/31 anonim ***** válasza:
59%

Előző vagyok, szóval mindenképpen adj időt magadnak a "feldolgozáshoz".

Kapásból 5 évet ami alatt 60 milliót KELL beosztanod, a többihez pedig nem nyúlhatsz!

Azt kösd le addig!

Így nem fog elszállni az érték ítéleted!

Ha akarsz melózz, ha van kedved, ha ahhoz nincs akkor meg azt csináld amihez van, de csak normál pénzügyi keretet igényel.

Így megtanulod értékelni az időt, és más lesz a felfogásod is a pénzről, nameg az emberekről és a társadalomról is!

Ha már tudod értékelni, azután tanulhatod meg HASZNÁLNI.

aug. 23. 13:12
 19/31 anonim ***** válasza:
44%
600 milliót nyertél de közben egy bentlakásos munkahelyen galyazol inkább meg két hónapig, mert nem merted felhívni a szzrt-t. Hagyjuk már 🤣
aug. 23. 13:16
 20/31 anonim ***** válasza:
68%

Az internet szerint egy 42 éves pali és a jegyese nyerte meg.

Ez felvet pár kérdést:

Ki vette a sorjegyet?

Ki birtokolja jelenleg?

Ad-e belőle a másiknak és milyen arányban?

Szétmentek, vagy mégsem, közösen tervezitek felhasználni, vagy egymagad?

A kérdésedben nem említetted az ürgét, így feltételezem te vagy a történet nyertese :)

Kérdező megelégedsz 2051-ig havi 3mFt-al???, utána pedig 850mFt-al egyben? Ez esetben állampapír és van 27 éved agyalni, hogy mit csinálj majd a 850mFt-al.

aug. 23. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!