Lehet ebből gondolom? Facebookon beregisztráltam egy oldalra ahol azt ígérték hogy mesterséges intelligenciával prefektetik százezer forintom az 73% pontossággal. Egy ponton gyanús lett és nem fizettem ki végül azt a 100 ezer forintot.
De onnantól kezdve egyfolytában hívogatnak. Nem veszem föl de 10 nem fogadott hívásom volt tegnapelőtt. Ugyanarról a számról. Tegnap is rengeteg már nem tudom számolni.
Ma pedig már portugál számról is hívogatnak meg valami másikról. Egyiket se vettem föl. Ebből valami gondom?
+385 43 218 253
Bjelovar-Bilogora 9 perccel ezelőtt
+351 916 541 185
Portugália 9 perccel ezelőtt
+30 251 024 5444
Kavala 10 perccel ezelőtt
Persze.
Én a helyedben megszüntetném a telefonszámom, a lakcímem, s minden nyomot felégetve magam mögött, elhajóznék Vanuatu szigetére, s ott új életet kezdenék egy jó csajjal, aki hozzám hasonlóan járt.
Hallod, utalj el nekem bármennyi pénzt, két napon belül garantáltan megduplázom! Én is így lettem milliomos.
Nem gyanús egyáltalán?
Komolyan, ennyire naivak és buták az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!