Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mesterséges intelligenciás...

Mesterséges intelligenciás tőzsdés alkalmazás?

Figyelt kérdés
Láttam 1 videót tiktokon ,meg még régebben volt egy cikk hogy a tesla vezetője is az MI által vezérelt tőzsdeprogramot javasolja,amivel gyorsan jelentős pénznövekedést lehet elérni stb. Csak sehol sem találom ezt a progit.

2023. jún. 19. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Persze még ha létezne is ilyen biztos csak úgy megosztanák bárkivel ugye?
2023. jún. 19. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván Elon Musk egy idióták átverésére felépített kamu programot promózik. ANnyi ilyen 'kereskedő program' bukott már be, hogy már az ezzel foglalkozó szakértők és youtube csatornák is unják, éééés mindig van egy újabb lúzer, aki a várható gazdagságtól megrészegülve benyalja. Ti sosem tanultok.
2023. jún. 19. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Ja, bónuszpont, hogy valami hazudozós, hülyék megvezetéséből és nekik való kurzusok eladásából élő pénzügyi gurutól hallottad. Ennél kamubb és ostobább már semmi nem lehet. :D Istenem. Vicc.
2023. jún. 19. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes.
2023. jún. 19. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Ha sokan hisznek a működésében akkor működik.
2023. jún. 19. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Kivéve ha egy piramisjáték csalás, mint a legtöbb ilyen.

Lásd: az épp futó Traders Domain ügy, amit Coffeezill nyomoz. AI kereskedő bot, fizess be pénzt, havonta 10%ot kamatozik, blablabla. Ja nem, csak egy scam. Az előző mainstream scam az NFT volt. Most az AI bot a trendi a hülyék lehúzására.

2023. jún. 19. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Nem arra gondoltam, hogy pénzt kell befizetni, csak arra hogy megmondja hogy milyen részvényt érdemes venni. Ez pedig ráirányíthatja a figyelmet az adott részvényekre a befektetők körében. Ha elég széles ez a befektetői kör, akkor az már tud jelentős keresletnövekedést előidézni. (Lásd például a BBBY vagy a GME esetét.)
2023. jún. 19. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Végre eljött akkor amire minden ember várt, csak letöltök egy progit és nézem a tv-t, iszom a sört, és luxusprostikkal szórakozom egész nap. És ez bárkinek elérhető.

Vagy várjunk csak, ha ezt én tudom, akkor mindenki tudja...

Ki aratja le az árpát, a tesla önvezető kombájn? Nyílván a többi részét a robotok elvégzik, az önvezető kamionok elhozzák a boltba, én meg kifizitem az önfizető kasszánál (na ez tényleg reális). De ha mégsem akkor megállít a terminátor őr....

A tv amit bámulok szintén ugyanez.

Na de a luxusprostik akik átnyergelnek az AI tradere... Na azok hol lesznek?

2023. jún. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!