Ki dölt be a PÉNZSZAKADÉK atverésnek, bltrue.io tözsden MI -vel 20ezerböl 5millo?
folyamatosan hirdetik magukat, elöször videok nézéséért fizet, es egy telegramm csatornan adja az utasítasokat egy chatrobot segitségével, miutan mindet megnéztem, es 40250Ft bonuszt kiszamolt. lehetöseget ad egy masik csatornára regisztralni melyen keves pénz befektetéssel milliokat lehet kaszálni. termeszetesen átverés. nekem meg utlevelet, diplomat es rendörsegi vizsgalatril szolo ertesitest is mutatott, videos bejelentkezeseket, és halalkodo emberek üzeneteit, hogy gyogykezelésre, hitel kifizetesre, lakara, nyaralasra költötték a sok milliot. az atlagember talan meg bele is szalad, mert nagyon meggyözöen es szivhezszoloan ervelnek. termeszetesen lenyomozhatatlanok, es minden igeretük hazugság.
Tozsde csoportban felutott es volt aki nem tudta lebeszelni az apjat aki ebbe kezdett bele..
Sok nyugdijas mindent elhisz
Kamuweboldalakat is
En anyum is ilyeneket olvas pedit foiskolat vegzett. Marmint nem tőzsdet hanem szuperhatekonykamuvitaminokat
Irtam erről egy cikket remélem sok emberhez eljut.Természetesen nem dőltem be a csalásnak de a lehető legtöbb infot gyűjtöttem össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!