Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki dölt be a PÉNZSZAKADÉK...

Cydor kérdése:

Ki dölt be a PÉNZSZAKADÉK atverésnek, bltrue.io tözsden MI -vel 20ezerböl 5millo?

Figyelt kérdés

folyamatosan hirdetik magukat, elöször videok nézéséért fizet, es egy telegramm csatornan adja az utasítasokat egy chatrobot segitségével, miutan mindet megnéztem, es 40250Ft bonuszt kiszamolt. lehetöseget ad egy masik csatornára regisztralni melyen keves pénz befektetéssel milliokat lehet kaszálni. termeszetesen átverés. nekem meg utlevelet, diplomat es rendörsegi vizsgalatril szolo ertesitest is mutatott, videos bejelentkezeseket, és halalkodo emberek üzeneteit, hogy gyogykezelésre, hitel kifizetesre, lakara, nyaralasra költötték a sok milliot. az atlagember talan meg bele is szalad, mert nagyon meggyözöen es szivhezszoloan ervelnek. termeszetesen lenyomozhatatlanok, es minden igeretük hazugság.

[link]

jún. 15. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ennyire azért senki nem agyhalott.
jún. 15. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nagyon hülyének kell lenni, hogy bedőljön valaki a telegrammos ngger meg ruszki pénzsóvár nyomoroncoknak.
jún. 15. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Senki se ennyire hulye
jún. 15. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. Mindig akad olyan hülye, aki bedől.
jún. 15. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Tozsde csoportban felutott es volt aki nem tudta lebeszelni az apjat aki ebbe kezdett bele..

Sok nyugdijas mindent elhisz

Kamuweboldalakat is

En anyum is ilyeneket olvas pedit foiskolat vegzett. Marmint nem tőzsdet hanem szuperhatekonykamuvitaminokat

jún. 27. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is mind hülye, de jó indikátora az ilyesmi annak, hogy valaki nem okos. Annyit kell észrevegyen, hogy mindenkihez szól, manipulatív, súlykol és megalapozatlan, nevenincs cég, ismeretlen emberek, banális hibák lépten-nyomon, és túl érzékeny adatok bekérése. Külön-külön is redflagek egy komolyan vehetőnek gondolt ajánlat esetében. Nekem csak egy érettségim van, meg egy targonca vizsgám és egy hegesztő gyorstalpalóm. Zenélni szeretek meg sört főzni, és a jót vedelem is, mint a gödény, de negyven fölött se sikerült annyira elhülyülnöm, hogy érzelmi alapon döntsek egy ennyire világos helyzetben, pedig nem vagyok sivár EQ bajnok, rendszeresen meg tudok hatódni a szépen és a jón, és még így is van mi összerakja a képet, érdekes. Ezért gondolom azt, hogy aki ilyenekbe belesétál felnőtt fejjel, az minden, csak nem okos.
jún. 27. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor semmi nem használ. Van rokonom, aki megkérdezte, hogy megrendelhet-e egy cuccot, amit a valódi ár hatodáért kínáltak. Megnéztem, majd mondtam neki, hogy kamu webshop, se céginfó, se ÁSZF, se kontakt, szóval hanyagolja. Ennek ellenére megrendelte és persze le kellett tiltania a kártyát és újat igényelni. Örülhet, hogy csak 10ezerrel nyúlták le.
jún. 28. 09:51
 8/8 Cs.Hajni85 válasza:
100%

Irtam erről egy cikket remélem sok emberhez eljut.Természetesen nem dőltem be a csalásnak de a lehető legtöbb infot gyűjtöttem össze.

[link]

aug. 9. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!