Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet ebből gondolom? Facebook...

Lehet ebből gondolom? Facebookon beregisztráltam egy oldalra ahol azt ígérték hogy mesterséges intelligenciával prefektetik százezer forintom az 73% pontossággal. Egy ponton gyanús lett és nem fizettem ki végül azt a 100 ezer forintot.

Figyelt kérdés

De onnantól kezdve egyfolytában hívogatnak. Nem veszem föl de 10 nem fogadott hívásom volt tegnapelőtt. Ugyanarról a számról. Tegnap is rengeteg már nem tudom számolni.

Ma pedig már portugál számról is hívogatnak meg valami másikról. Egyiket se vettem föl. Ebből valami gondom?

aug. 13. 17:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezt magam is meg tudom valósítani, ezért nem kell másra bízom a pénzem, így biztosan nem dőlnek be ilyesminek.
aug. 13. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
41%
minden ismeretlen külföldi számot blokkolok. Tegyél te is így. Egyszer félálomban regisztráltam valahova, ahova nem kellett volna. Akkor sokat hívogattak. Fizetni nem fizettem szerencsére. Egy idő múlva abbamaradt. Sajna az átverhetőek könnyű célpontok és tolják rájuk a marketinget.
aug. 13. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:

Igazából engem nem zavar eléggé magányos vagyok végre hívogat valaki.

Persze felvenni azt nem fogom.

aug. 13. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
ja hát, akkor előre:)
aug. 13. 20:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt mondjátok hogy abból hogy megadtam a telefonszámomat nem lehet gondom?
aug. 13. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
LoooooL
aug. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!