Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Új belépőként miért akarják...

Új belépőként miért akarják tudni, hogy mennyi Cafeteria juttatást kaptam az előző munkahelyemen ebben az évben?

Figyelt kérdés
aug. 13. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert van olyan juttatás, aminek éves felső határa van, adózás miatt. Mindegy, hány munkahelyed van egy évben, a felső határ összesen értendő, nem munkahelyenként.
aug. 13. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: De gondolom az adózás rész nekik fontos akkor?
aug. 13. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekik az a fontos, hogy az adott juttatásból mennyit vettél igénybe, mert ök csak a maradékot adhatják
aug. 13. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert torvenyileg kotelezve vannak
aug. 13. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a dolog teljesen szabályos. Mindenhol kell erről nyilatkozni, mert éves keret van törvényileg szabályozva, azt nem lépheted túl. Arról, hogy éppen hol tartasz benne, úgy győződhetnek meg, hogy felelősséged tudatában nyilatkozol róla. Ők azt kötelesek figyelembe venni.

Ha kiderül, hogy a nyilatkozatod ellenére túllépted a törvényi keretet, te viszed el a balhét, nem pedig ők.

aug. 15. 03:53
 6/7 A kérdező kommentje:
#5: Tehát, az úgy ok, ha megadom a számlatörténetem alapján, mennyi Cafeterát kaptam 2024.01.01. és a belépésem napja között az előző helyről? Mert tegnap ez alapján nyilatkoztam. Ha jól értem ez alapján nem léphetem túl már.
aug. 15. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen, úgy jó lesz.
aug. 16. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!