Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki 600-700 ezer nettót...

Aki 600-700 ezer nettót keres, az milyen színvonalon él?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy spóroltok, vagy nem nagyon nézitek mi mennyibe kerül? Költekeztek inkább vagy félreraktok? Aki albérletezik, olcsó albiban lakik (150k) vagy szép, tágasban?

aug. 12. 23:04
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanúgy, mint ki? Kihez hasonlítod?
aug. 12. 23:16
 2/52 A kérdező kommentje:
mint, aki 300-400at keres :)
aug. 12. 23:17
 3/52 anonim ***** válasza:
23%
Alacsonyon, milyenen élne.
aug. 12. 23:20
 4/52 anonim ***** válasza:
92%
Apám 800 körül keres, mégis hónapról hónapra él, mert mikor megjön a fizuja az első, hogy drága piákat vesz magának meg nagyon drága repülőjegyekkel utazgat külföldre, az mellett fizeti a barátnője albérletét. Nincs saját lakása, semmi tulajdona. Aki felelőtlen, az a világ összes pénzéből se tud megélni.
aug. 12. 23:53
 5/52 anonim válasza:
57%
Szerintem ez attól függ, ki mennyire tudja kezelni a pénzét, és hol lakik. Saját házban nyílván kevesebb lehet a költség, ha egyedül lakik ott. Kérdés az is, mire mennyit költ. Ha arányaiban figyel valaki ezekre, szerintem egész jól lehet éldegélni belőle. Persze amíg nem jön be valami nagyobb váratlan kiadás, onnantól már kevés lesz ez is. De ez tényleg igénytől függ. Akinek nincs drága hobbija, megelégszik az átlaggal, és az ilyen dolgok helyett azokra költ amiket szeret, szerintem átlaghoz képest jól lehet élni. Csak tényleg egy nagyobb kiadásnál van probléma.
aug. 13. 02:51
 6/52 anonim ***** válasza:
72%

Én 700ból élek, de ugyanúgy megnézem mindennek az árát, mint amikor csak 400at kerestem stb.

Olcsó albérletben elek Budapesten és BKV-zom, autóm nincs, keveset járok szórakozni/éttermezni.

Mondjuk viszonylag sokat teszek félre önerőre saját lakáshoz + nyugdíjra. (Fizum kb harmada megy el ezekre)

aug. 13. 05:49
 7/52 anonim ***** válasza:
52%

Mi jelentősen többet keresünk.

Viszont nagyjából 600-at költünk ketten havonta.

A többi megy befektetésbe.

Nem néztük az apró dolgok árát, de racionálisan vásárolunk. Nem veszünk felesleges, vagy tulárazott dolgokat, nem rendelünk kaját, nem dohanyzunk, stb....

aug. 13. 06:56
 8/52 anonim ***** válasza:
35%
Mélyszegénység. 2 max 3 hét aztán el is fogy. Utána meg eszem a szárazkenyeret.
aug. 13. 07:47
 9/52 anonim ***** válasza:
87%

"Aki 600-700 ezer nettót keres, az milyen színvonalon él"

Én olyanon, mint aki 400-at keres, a többit meg félrerakom.

aug. 13. 08:19
 10/52 anonim ***** válasza:
45%
Mi a feleségemmel 2 millióból élünk hitel nélkül, gyerek nélkül, saját házban, de még ebben sincs semmi extra. A magas életszínvonal nagyon máshol kezdődik. A 700 ezer még ugyanúgy iszonyú csóró, csak talán már a hónap végén is tud gyümölcsöt venni.
aug. 13. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!