Mièrt viselkednek így az egyèni vállalkozók egy csoportja?
Az arcukra ki ül az alábbi nèzès: bágyadt fèl mosoly, ès úgyis okosabb vagyok mint bárki más, hülyènek nèzlek.
Nem veszi fel a telefont, hónapokig húz egy egynapos munkát. Előre pènzt nem fogad el, szerződès nincs ès így nagyon nem is kèrhető számon ugye.
Jól gondolom, hogy ők dolgozni nem, hanem csak pènzt akarnak keresni? Minèl kevesebb munkával.
Ahogy talál valami jobban fizetőt azonnal elèrhetetlennè válik, ès tiltó listára teszi a telefonszámát a règi megrendelőnek.
Csupán azt nem èrtem, hogy akkor mièrt nem mondja azt, hogy nem èri meg kimenni ès keressen a megbízó mást.
Százszám vannak így! Règen is ez volt?
"Csupán azt nem èrtem, hogy akkor mièrt nem mondja azt, hogy nem èri meg kimenni ès keressen a megbízó mást."
Ha hónapokig nem veszi fel a telefont számodra nem egyértelmű?
"arcukra ki ül az alábbi nèzès"
mikor csörög a mobiljuk, és csak nézik ...
Elitellenessèg? Szimplán gerinctelensèg! Nem kell megmagyarázni a bunkóságot, ilyet valamire magára adó vállalkozó nem csinál. Többször szóba került ismerettsègi körökben, amiről a vèlemnènyezèsböl ugyan ez jött le.
Azóta megbízási szerződéshez kötök mindennemű munkát, ès fázisonkènt fizetek. Nem szabad a komolytalanokkal foglalkozni, egyszerűen ignorálom a rèteget.
Amelyik felháborodik ezen annak a számát tiltom, ennyire egyszerű.
---
Nem hónapokig nem vette fel, hanem addig húzott egy egynapos munkát. Megcsinálta fèlig se, majd elèrhetetlen lett. Egy ideig türelmes az ember, majd elengedtem ès megcsináltattam mással.
Minden beszèlgetèst az eset után rögzítek. Előre le kell vèdenie magát az embernek, sajnos ilyen világot èlünk. Nem tetszik? Akkor is ez van.
Van önkritikám, amit gyakorlok. Akárhonnan nèzem ebben a megrendelő nem lehet hibás, ès egy normális kivitelező ilyen helyzetet nem teremt.
Áldozat hibáztatás, egyszerűen bele akarod súlykolni az emberbe, hogy hóembernek jó a forróvíz.
Korrekt vállalkozó nem veszi magára, mièrt is tennè?
Èrtem a prolis cèlzásodat. Mondjad bátran 🤡
Kellemes hètvègèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!