A pénzkereső alkalmazások igazak lehetnek?
Folyamatosan feldobálja nekem, hogy csak játsszak ezekkel, és a játékban elért eredményért cserébe Revolutra lehet kérni a kifizetést.
Ilyen játék a Falling balls, a Plinko, meg még van jópár.
Nem hirdetem, sima felhasználó vagyok, aki tanácstalan.
Ez igaz lehet szerintetek?
Azért mert vannak olyan naív emberek, mint te akik képesek letölteni ezt a sok szart és hozzáférést adni a telefonjukhoz.
Utána pedig majd jön a sírás, hogyha esetleg nyilvánosságra kerültek olyan adatok aminek nem kellett volna.. rosszabb esetben viszik a pénzed a számládról is, mert ugye lehet kell befizetni 5 dollárt, hogy nyerhes 3000-ret.
Ha meg pénzt kell befizetned, akkor az onnantól kezdve egy szerencsejáték és ha nem is b_sznak át, az esetek 98%-ban nem te jössz ki győztesen belőle.
A legjobb üzlet a szélhámosság!
Magyarországra meg aztán hatványozottan igaz a megállapítás!
Leegyszerűsített általános képlet:
Amit hirdetnek, tolnak a pofádba, az átbszás.
Ami rejtve van, neked kell utánajárni, kikutatni, megdolgozni érte: azzal lehet nyerni.
Ha nem kell AZONNAL fizetned, az még nem jelenti, hogy a második-harmadik lépésben sem kell. Ha utalsz, már ott van a számlaszámod.
Valószínűleg akkor jársz a legkevésbé rosszul, ha #6-nak van igaza.
Miért fizetne bárki a semmiért. Ha lottózol, akkor is ki kell fizetned a szelvény árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!