Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg létezik olyan alkalmaz...

Tényleg létezik olyan alkalmazás, amivel pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés
Régóta dobálja be a telefonom azokat az alkalmazásokat és játékokat, amikkel pénzt lehet keresni, eddig nem foglalkoztam vele, azt gondoltam, hogy hülyeség, de egyre több helyről hallom, hogy működik. És ha nem is gazdagszik meg vele az ember, ha már úgy is folyton a telefont nyomjuk legalább lenne valami haszna. Elég szkeptikus vagyok egyébként, de azért kíváncsi is. Kinek milyen tapasztalata van?

2022. nov. 11. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogyne létezne, azért hirdeti a sok jótündér, mert épp neked szeretne pénzt ajándékozni a semmiért. Jó esetben csak adware, rosszabb esetben vírus. Meg van belőle lehúzós verzió is természetesen.
2022. nov. 11. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikkel tényleg lehet (mert sok az árverés), az általában olyan, hogy mininális Amazon ajándékkártyát vagy egyszeri Starbucks kedvezményt vagy valami hasonlót nyerhetsz vele. Szóval ne úgy képzeld hogy összegyűjtesz pár dollárt, és felveszed kp-ban!
2022. nov. 11. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
"Tényleg létezik olyan alkalmazás, amivel pénzt lehet keresni?" - Igen, Facebooknak hívják. Én azzal keresem a kenyerem, mint social media manager.
2022. nov. 11. 17:31
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Én például phpstormmal, terminállal, böngészővel és postmannal keresek pénzt. Néha előkerül egy-egy egyszerűbb editor (sublime mondjuk).
2022. nov. 11. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Létezik ilyen, de azzal dolgozni kell, és mellékesen nyelvet is kell ismerni. Nem a magyart.

Ja, és nem vagyonokat keresel, hanem mondjuk 15 perc alatt 3 dollárt, aztán várhatsz a következőre.

2022. nov. 11. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát akkor trollkodjuk szét a kérdést: Visual Studio. Aki nagyon ért hozzá, annak milliókat fizetnek érte havonta.
2022. nov. 11. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

Hát nem tudom, én láttam egy reklámot egy játékról, hogy lehet vele pénzt nyerni pörgetéssel, és az első 10 pörgetés ingyen van.

Csak lestem, a harmadik pörgetésnél már 30ezer forintnál tartottam, a 10-re annyi bonusz összejött, hogy 1 350 000 Ft-ot nyertem.

Pont azért lehet ilyen könnyen nyerni, mert egy csomó ember nem hisz ebben, és ki sem merik próbálni!

Viszont már annyira nem érdekel a dolog, mert kiderült, hogy egy Amerikában élő rokonom meghalt, és rengeteg pénzt hagyott rám, már elutaltam a pénzt az ügyvédi költségekre, nemsokára utaljál is a hagyatékot.

Szóval, egyszerüen szerencsésnek kell lenni, egyik nap átlagos ember vagy, aztán kapsz egy emailt, és pár nap mulva milliomos is lehetsz...

2022. nov. 11. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Én pedig láttam jézust a reggeli pirítósomon, és akkor mohamed futása csak gyerekjáték volt ahhoz képest, amekkora küzdelmet vívtam reggel, a wc-ig.
2022. nov. 11. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Na, a vicceken túl:

NEM az alkalmazás keresi neked a pénzt - hanem TE dolgozol az alkalmazással, és azt fizetik meg.

De ez csak mellékes jövedelem, szabad idődben, kevés pénzt ad.

2022. nov. 11. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
@9 és azért a bizonyos tevékenységért szerinted fizetne bárki?
2022. nov. 11. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!