Tényleg létezik olyan alkalmazás, amivel pénzt lehet keresni?
Létezik ilyen, de azzal dolgozni kell, és mellékesen nyelvet is kell ismerni. Nem a magyart.
Ja, és nem vagyonokat keresel, hanem mondjuk 15 perc alatt 3 dollárt, aztán várhatsz a következőre.
Hát nem tudom, én láttam egy reklámot egy játékról, hogy lehet vele pénzt nyerni pörgetéssel, és az első 10 pörgetés ingyen van.
Csak lestem, a harmadik pörgetésnél már 30ezer forintnál tartottam, a 10-re annyi bonusz összejött, hogy 1 350 000 Ft-ot nyertem.
Pont azért lehet ilyen könnyen nyerni, mert egy csomó ember nem hisz ebben, és ki sem merik próbálni!
Viszont már annyira nem érdekel a dolog, mert kiderült, hogy egy Amerikában élő rokonom meghalt, és rengeteg pénzt hagyott rám, már elutaltam a pénzt az ügyvédi költségekre, nemsokára utaljál is a hagyatékot.
Szóval, egyszerüen szerencsésnek kell lenni, egyik nap átlagos ember vagy, aztán kapsz egy emailt, és pár nap mulva milliomos is lehetsz...
Na, a vicceken túl:
NEM az alkalmazás keresi neked a pénzt - hanem TE dolgozol az alkalmazással, és azt fizetik meg.
De ez csak mellékes jövedelem, szabad idődben, kevés pénzt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!