Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg létezik olyan alkalmaz...

Tényleg létezik olyan alkalmazás, amivel pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés
Régóta dobálja be a telefonom azokat az alkalmazásokat és játékokat, amikkel pénzt lehet keresni, eddig nem foglalkoztam vele, azt gondoltam, hogy hülyeség, de egyre több helyről hallom, hogy működik. És ha nem is gazdagszik meg vele az ember, ha már úgy is folyton a telefont nyomjuk legalább lenne valami haszna. Elég szkeptikus vagyok egyébként, de azért kíváncsi is. Kinek milyen tapasztalata van?

2022. nov. 11. 16:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
46%

Igen.

Különféle tevékenységek vannak, és néhány dollárt lehet velük keresni. Egy európainak vagy amerikainak ez aprópénz. Nekünk egy kicsit több, de megélni nem lehet belőle.

2022. nov. 11. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!