Milyen alkalmazások/oldalak vannak amikkel lehet ingyen pénzt keresni?
Pl jáccással esetleg videó nézéssel Stb...
Válaszokat előre is köszi!
És tapasztalt emberekét is várom!
Szóval
Amik a Google Playen vannak ilyen pénzkeresős alkalmazások azok mennyire igaziak?
Azokban lehet nyerni jáccással iphone 14 Pro Maxot megilyen drága cuccokat ès mèg 1000Dollárt is meg lehet vele nyerni 500at is
most kiutaltam 500Dollárt elvileg 30videót kell megnéznem és 3nap múlva megkapom az 500Dollárt.
Erre kiváncsi leszek de szerintem nem valódi:(
De aztán kitudja a mai világban
A fejlesztők drágán fejlesztik és üzemeltetik az appokat és ezen felül még fizetnek is neked, hogy használd. Nem gyanús kicsit sem, hogy általában neked kell fizetned a temékekért?
Hány éves vagy bazz? 12 év felett azért már mindenki tudja, hogy a világon semmi nincs ingyen.
Kérdező jegyezd meg az alapvető közgazdasági tényt: nincs ingyenebéd.
Tehát semmiért semmit sem kapsz. "Jáccással" meg videónézéssel pláne nem. Amit "kapsz" az maximum aprópénz.
Rendes pénzt valamilyen termékkel vagy értéket képviselő szolgáltatással tudsz keresni. Minden más csak önámítás.
Ezt a témát egyszer már végigpörgettük. Úgy látszik nem tanultál semmiből. Vagy ha nem te voltál, akkor itt egy tanulságos történet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Nincs ingyen pénz. Olyan ellenőrizetlen alkalmazásokat telepítettnek és futtatnak veled, ami az adataidat lopja.
Az nem én voltam én ma regisztráltam.
6/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!