Milyen jogok kötnek engem?
Eladtam egy 4090es laptopot amiben i9 13900hx volt
Irtunk papirt amie gy sima telefonos txt fájl, benne név tel szám lakcímem, az ő neve illetve h mai napon eladtam a laptopot neki
25nap múlva rámír, hogy leszedett pár játékot, mind 2012-14es, és hogy játék közben kékhalál gép újraindulás
Én nem tapasztaltam ilyet, sokat játszottam vele, farcry 6, lol
Garanciát nem vállaltam a laptopra.
Milyen jogok kötnek engem hozzá? Nemtudom hogyan használja, arra tippelnék hogy nem biztosít elég szellőzést és túlmelegszik a vga
Magánszemély vagyok
Mostanában van ilyen átverés is. Megveszik a nagy értékű cuccot (laptop, telefon, autó, akár mi) és később elkezdenek követelőzni, hogy engedj az árból, add vissza a pénzüket, stb.
Erre a helyes megoldás az, amit előttem már leírtak. Ha tudod, hogy nem verted át őket, akkor nincs mitől tartanod.
"Azt allitja volt hogy be sem bootolt neki a laptop"
vs
"25nap múlva rámír, hogy leszedett pár játékot, mind 2012-14es, és hogy játék közben kékhalál gép újraindulás"
Most akkor be sem bootol a laptop, vagy azért bootol, csak a bárakármilyen játék nem megy rajta?
Kicsit olyan kezd lenni ez a helyzet, hogy ez a gép egyre szarabb lesz, ha nem veszed vissza, pár nap múlva kiderül, hogy igazából úgy adtad el, hogy szét is volt esve. :)
"Lehet hogy jogos lenne amit írtok, csak nem szeretnek azert ilyen modortalan lenni"
Meg lehet neki mondani normálisan is, hogy amikor eladtad, ment, utána három hétig ment, az, hogy most megállt, szerinted nem azért van, mert eleve rossz volt. Ha jó volt, amikor eladtad, akkor nincs okod visszavenni. Nem tartozol te neki semmivel.
A probléma ezzel a helyzettel, hogy nem tudhatod, mit csinált az ember. Lehet, hogy feltett rá valami inkompatibilis drivert, és azért esik-kel a gép. Lehet, hogy az innen-onnan összeszedett programmal sikerült egy bitcoin minert is telepítenie, és most Juannak bányássza a coint, aztán a játékra már nem jut erőforrás. De szélsőséges esetben az is lehet, hogy sikerült megfőznie, és most adná vissza azzal, hogy jajnemmegy. Vagy egyszerűen csak meggondolta magát, és visszacsinálná. Nem tudhatod.
Allitasa szerint nem reg kapcsolta be
Nem hinnem h valaki 4090es laptopot nem kapcsol be azonnal ahogy lehetosege adodik rá
Kiderult h más országban használta, más amperes átalakitot használt mint ami kell a laptopnak
Ez tehetett problémát a laptopban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!