Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen jogok kötnek engem?

Milyen jogok kötnek engem?

Figyelt kérdés

Eladtam egy 4090es laptopot amiben i9 13900hx volt

Irtunk papirt amie gy sima telefonos txt fájl, benne név tel szám lakcímem, az ő neve illetve h mai napon eladtam a laptopot neki

25nap múlva rámír, hogy leszedett pár játékot, mind 2012-14es, és hogy játék közben kékhalál gép újraindulás

Én nem tapasztaltam ilyet, sokat játszottam vele, farcry 6, lol

Garanciát nem vállaltam a laptopra.

Milyen jogok kötnek engem hozzá? Nemtudom hogyan használja, arra tippelnék hogy nem biztosít elég szellőzést és túlmelegszik a vga

Magánszemély vagyok

jún. 18. 10:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami történne ilyen én széttárnám a kezem, hogy én fenntartom hogy egy hiba nélküli terméket adtam el neki, nem tudom hogy azóta mit csinált vele, szóval ha komolyan gondolja hogy szerinte én átvertem akkor terelje jogi útra az ügyet.
jún. 18. 10:44
 2/15 A kérdező kommentje:

Radasul postával kérte, eléggé messzire (országon kivulre)

Nálam jó volt a gép, persze melevedett mint mindegyik i9 13900hx

jún. 18. 10:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Melegedett*
jún. 18. 10:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen garanciat nem kell vallalnod.
jún. 18. 10:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Na írja h valami illesztoprogramot szedett le a videokartyara es azutan csinalta ezt
jún. 18. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Na én biztos elhajtanám a jó francba.

Neked már mi közöm van ahhoz, hogy ő mit kókányol meg hogy bassza el a gépet miután megvette tőled?

jún. 18. 11:08
 7/15 anonim ***** válasza:
*közöd
jún. 18. 11:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha bebizonyítja, hogy már akkor rossz volt, amikor eladtad, akkor semmis az üzlet, és vissza kell adnod a pénzét.

De ez inkább csak elméleti lehetőség. Egyrészt neki kell bizonyítania, hogy a gép rossz volt már akkor, amikor eladtad, ami önmagában is a "sok sikert" kategória. Ehhez jön hozzá, hogy a "nem fut rajta a warezolt szarom" nem egyenértékű azzal, hogy "hardveresen hibás".

Tehát én is csatlakozok az előttem szólókhoz: mondd meg neki, hogy amikor eladtad jó volt, azóta nem tudod, mit berhelt rajta, de nem is érdekel. Kívánj neki sok szerencsét, és felejtsd el.

jún. 18. 11:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy jogos lenne amit írtok, csak nem szeretnek azert ilyen modortalan lenni xd
jún. 18. 11:47
 10/15 A kérdező kommentje:

Van videom arrol, ahogyan megy a laptop, bekapcsol bebootol, hiba nelkul

Laptopban szoftveresen allitom pl csendesrol turbora ilyesmik

Azt allitja volt hogy be sem bootolt neki a laptop

Nemtudom ez hogyan lehetseges

jún. 18. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!