Milyen jogok kötnek engem?
Eladtam egy 4090es laptopot amiben i9 13900hx volt
Irtunk papirt amie gy sima telefonos txt fájl, benne név tel szám lakcímem, az ő neve illetve h mai napon eladtam a laptopot neki
25nap múlva rámír, hogy leszedett pár játékot, mind 2012-14es, és hogy játék közben kékhalál gép újraindulás
Én nem tapasztaltam ilyet, sokat játszottam vele, farcry 6, lol
Garanciát nem vállaltam a laptopra.
Milyen jogok kötnek engem hozzá? Nemtudom hogyan használja, arra tippelnék hogy nem biztosít elég szellőzést és túlmelegszik a vga
Magánszemély vagyok
Radasul postával kérte, eléggé messzire (országon kivulre)
Nálam jó volt a gép, persze melevedett mint mindegyik i9 13900hx
Na én biztos elhajtanám a jó francba.
Neked már mi közöm van ahhoz, hogy ő mit kókányol meg hogy bassza el a gépet miután megvette tőled?
Ha bebizonyítja, hogy már akkor rossz volt, amikor eladtad, akkor semmis az üzlet, és vissza kell adnod a pénzét.
De ez inkább csak elméleti lehetőség. Egyrészt neki kell bizonyítania, hogy a gép rossz volt már akkor, amikor eladtad, ami önmagában is a "sok sikert" kategória. Ehhez jön hozzá, hogy a "nem fut rajta a warezolt szarom" nem egyenértékű azzal, hogy "hardveresen hibás".
Tehát én is csatlakozok az előttem szólókhoz: mondd meg neki, hogy amikor eladtad jó volt, azóta nem tudod, mit berhelt rajta, de nem is érdekel. Kívánj neki sok szerencsét, és felejtsd el.
Van videom arrol, ahogyan megy a laptop, bekapcsol bebootol, hiba nelkul
Laptopban szoftveresen allitom pl csendesrol turbora ilyesmik
Azt allitja volt hogy be sem bootolt neki a laptop
Nemtudom ez hogyan lehetseges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!