Szerintetek milyen lett az önéletrajzom?
jún. 15. 15:20
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor véleményetek szerint hogyan kellene kinéznie, ha bullshit hatást kelt?
jún. 15. 19:04
12/18 anonim válasza:
Kérdező: 1db válaszoló szerint "bullshit".
13/18 anonim válasza:
Munkatapasztalat kerüljön az első oldalra és ne csak egy-egy sor legyen, hanem fejtsd ki, hol milyen feladataid voltak. Érdeklődési kör fölösleges. Ja és csakis PDF formátumban küldd bárhova!
14/18 anonim válasza:
13. miért csak pdf-ben küldje? Ha valaki nagyon unatkozik és szerkesztgetni akarja más életrajzát (aminek semmi értelme, miért akarná), azt akkor is meg tudja tenni. Akár Adobe Acrobattal, akár Worddel és biztos van más módszer is amiről én nem tudok, de mások igen.
15/18 anonim válasza:
Mert a PDF az ugyanúgy fog megjelenni akármilyen eszközt, rendszert használ a másik fél. Míg Word-ben még a kölönböző verziók közt is lehet eltérés, pláne pl ha LibreOffice-al nyitják meg.
16/18 anonim válasza:
Nem igazán van olyan cég Magyaro-on, amelyik LibreOfficet használna. Ha mégis van, akkor kb. 1 az 1000ből. A Word dokumentumok meg kompatibilisek, ugyanúgy jelennek meg régebbi és újabb Wordökben - hacsak nem Windows 3.1-et használ valamelyik HR-es - ami megintcsak elég valószínűtlen.
Ártani nem árt ha pdf-ben van, de a "csakis pdf-ben!" túlzás.
17/18 anonim válasza:
Már ne haragudj meg, én vállalkozó vagyok és van 5 alkalmazottam, de ezzel az önéletrajzzal biztos nem vennélek fel hatodiknak!
Túlságosan egysíkú, unalmas, tucat, elveszik a többi 10 önéletrajz között! Tegyél bele egy kis színt, hogy kitűnj a többi jelentkező közül, egy kis egyediséget!
18/18 anonim válasza:
Egyrészről időrendbe tenném, ezt így fordítva nem szeretik. Másrészről kivenném a hobbikat és a második oldalon rettentően sok a rizsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!