Önéletrajzba bele kell/érdemes írni az elkezdett de be nem fejezett főiskolát/egyetemet?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk az ember sokáig járt csak épo pont a szakdolgozat/államvizsga nem letz meg valamilyen okból. Vagy jobb inkább be sem írni?máj. 8. 04:59
1/6 anonim válasza:
Én beírnám, de azt is, hogy miért nem fejeztem be, ami valami rajtam kívül álló ok. Akkor is kitalálnék rá valamit, ha kibuktam :)
2/6 anonim válasza:
Nem írnám be, csak ha közeljövőben be akarom fejezni és pozíció szempontból releváns. Ugyanúgy el nem olvasott könyveket, meg nem tanult dolgokat, be nem fejezett képzéseket sincs értelme beírni, mert negatív fényt vet rád.
3/6 anonim válasza:
#2 De akkor mit írjon be arra az időszakra?
4/6 anonim válasza:
Ha nincs mit a "helyére" írnod úgymond, akkor mindenképp írd bele hogy ne egy lyuk tátongjon ott.
5/6 anonim válasza:
Írd be! Ha nincs is meg a végzettséged tudni fogják, hogy konyítasz az adott területhez, nem vagy laikus.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, mert ott ugye nem dolgoztam, az egy hézag.
Másfelől rengeteg olyan tárgyam volt a 3 év alatt, amiből vizsgáztam (nyilván ezekről sajnos nincs papír, hiszen a vége előtt megszűnt a hallgatói jogviszonyom) és abszolút passzolnak az adott munkakörhöz. Pl több félév pszichológia, szociológia, pártfogói felügyelet, kicsi pszichiátria, egészségügyben történő drog-és alkoholproblémák kezelése. A 300 órás gyakorlatokat gyermekotthonban végeztem.
A megpályázott állás egy javítóintézet és speciális gyermekotthon lenne.
Természetesen hamarosan meglesz az általuk kért végzettség is. (Folyamatban lévőt is figyelembe vesznek) Csak gondoltam ez hátha plusz, de igazából végülis negatívan is lecsapódhat, amiért nem végeztem el.
máj. 8. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!