Önéletrajzban, hogyan érdemes feltüntetni a nyelvtudást? Ha pl.: Német A2 szinten vagyok de nincs róla nyelvvizsga bizonyítványom azt érdemes odaírni, hogy alapszintű haladó vagy valahogyan feltüntetni, hogy nincs bizonyítványom róla?
ILR skála alapján érdemes akkor is ha van nyelvvizsgád és akkor is, ha nincs.
Legalábbis ha komoly céghez jelentkezel.
#3,miért kéne amerikai rendszer szerint feltüntetni, mikor van európai???
Honnan szedsz ilyen marhaságot?
Kérdező, a valós nyelvtudást tüntesd fel, ha az A2, akkor azt...nyelvizsga senkit nem érdekel a közigazgatáson kívül
Ahogy #3 írja, komolyabb nemzetközi cégekhez ILR skála szerint.
Amit #4 linkelt, annak semmi köze a szakmai nyelvtudáshoz.
Ha valami kis magyar Kft-hez jelentkezel, akkor meg tökmindegy.
Persze nyilván nem azt írod be, hogy ILR Level 4, mert akkor csak hülyének néznek.
Hanem pl "English language - full professional proficiency".
Akkor pl lehet így német nyelvtudás: A2 szint (jelenleg nyelvvizsga nélkül)
Vagy pl nem tom , talán azt is írhatnád, hogy alapszint, vag ynem tudom.
Hasznos volt a válaszod de én nem látom az értelmét ennek az ILR-nek az önéletrajzomban.
Úgy gondolom, hogy ha érdekli őket akkor felhivnak és letesztelik a tudásomat. Egyedül csak ezzel az A2-vel vagyok bajban, de szerintem csak szimplán benne hagyom, hogy A2.
7-es:
Az A2 az az alapszintet kellene, hogyy jelölje, nem hiszem hogy van értelme újból feltüntetni. De lehet, hogy csinalok egy önértékelő táblázatot ahol feltüntetem, hogy miből van nyelvvizsgám
“
Amit #4 linkelt, annak semmi köze a szakmai nyelvtudáshoz.”
Az ILR az amerikai szövetségi hivatalokhoz kell, a te linked alapján is, senki nem használja Európában ebben a formában, még az amerikai cégek sem.Max a professional working proficiency-t, a többi szintet nem és az sem azt jelenti nálunk, mint az ILR level 3, hanem level 4-nek megfelelő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!