Önéletrajzban, hogyan érdemes feltüntetni a nyelvtudást? Ha pl.: Német A2 szinten vagyok de nincs róla nyelvvizsga bizonyítványom azt érdemes odaírni, hogy alapszintű haladó vagy valahogyan feltüntetni, hogy nincs bizonyítványom róla?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 17:16
11/20 anonim válasza:
A2 szintet nincs is értelme beleírni amúgy. Amíg nem tudsz folyékonyan egy nyelvet, amivel dolgozni is tudsz, addig tök feleslegesen írod a CV-be, hogy te el tudsz számolni 10-ig németül.
12/20 A kérdező kommentje:
Hát azért kimerem jelenteni,hogy többet tudok mint 1-10-ig elszámolni. De mindenféleképpen beszeretném írni a CV-be.
2020. jún. 11. 09:21
13/20 anonim válasza:
De tudnál német nyelven dolgozni? Ha annyira nem megy, akkor teljesen irreleváns az, hogy bent van-e a CV-dben.
14/20 A kérdező kommentje:
De ha beírom az nem jelent előnyt? Mármint legalább láthatják, hogy nem csak angol-t beszélem, de a német nyelvet is alapszinten.
2020. jún. 11. 11:14
15/20 anonim válasza:
Miért jelentene előnyt? Tudod hasznosítani a munkád során? Nem, akkor ennél fogva nem előny. Ez kicsit olyan, mint amikor az emberek hobbikat írnak a CV-be, senkit nem érdekel. Nem biciklizés közben fogsz emaileket írni meg tárgyalni. Ugyanígy nem a német alapfokoddal fogsz bármit is csinálni a munkád során.
16/20 anonim válasza:
Írd csak bele, megkérdezik az interjún, akkor most tanulod és szeretnél benne fejlődni!
17/20 A kérdező kommentje:
De előny, hogy nem csak angolul tudok beszélni, hanem nem magas szinten de alap kifejezésekkel megtudok szólalni németül.
Hobbi az teljesen más dolog, nem is értem, hogy gondoltad összevetni a kettőt...
2020. jún. 11. 12:10
18/20 A kérdező kommentje:
Én is így vélekedek.
2020. jún. 11. 12:15
19/20 anonim válasza:
Nem a nyelvvizsga szamít,hanem, hogy tudsz beszélni az adott nyelven. Ismerek egy pár embert Magyarországon, akik németböl érettségiztek, de német társaságban nem értenek egy szót sem, geschweige denn meg nem tudnak szólalni.
20/20 anonim válasza:
Szokott olyan fül lenni, hogy hobbik vagy képességek, szerintem oda beleírhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!