Önéletrajza érdemes feltüntetni a "számítógépes ismereteket"? Előny, vagy nem igazán számít?
Sziasztok!
Amit tudni kell rólam, hogy egy olyan szakközépiskolába jártam, ahol informatikát tanultunk emelt óraszámban a 4 év alatt, aztán érettségi után maradtam még tanulni, így informatikai rendszergazda OKJ-t szereztem. Nem tervezek az informatikával foglalkozni /dolgozni, időközben rájöttem, hogy nem igazán nekem való ezt a terület, csak úgy voltam vele, hogy ha már elkezdtem akkor legalább valami végzettséget szerezzek belőle, ha tegyük nem úgy alakulnának a dolgok és nem mennék tovább.
Szóval úgy döntöttem, hogy egy egészen más irányba tanulnék tovább az egyetemen, pontosabban pénzügy-számvitel szakra gondoltam.
Ha elvégzem a psz szakot, akkor majd az önéletrajzba érdemes beleírni, hogy amúgy rendelkezem egy ilyen informatikai végzettséggel, vagy teljesen felesleges? Vannak ennek bármi féle előnye? Csak mert láttam 1-2 önéletrajzot, ahol beleírták a számítógépes ismereteiket stb.
Mivel gyakorlatod nincs ezért a tudásod most egy erős felhasználói szint.
Erre a tudásra az egyetemi évek alatt olyan speciális pénzügyhöz kapcsolódó IT ismereteket építhetsz ami később nagyon hasznos lesz a napi munkavégzés során.
Például a PowerBI-al érdemes megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!