Ahogyan már láttam sokatoknal, ez a drágalátos Cv Maker engem is beszopatott. Valakinek esetleg oldódott úgy meg az ügy, hogy bemenet a bankba és kérte hogy az összes erről érkező tranzakciot blokkoljak?
Figyelt kérdés
máj. 20. 14:13
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem ő téged, hanem te saját magadat, hisz nem olvastad el a szerződést.
2/4 anonim válasza:
Nem ismerem az oldalt, nem tudom pontosan hogy miről van szó, de kitalálom.
Nem olvastad hogy nem egy egyszeri szolgáltatásra fizetsz elő, hanem havonta megújuló előfizetésre?
Egyébként szerintem itt tök normálisan leírják hogy hogy mondható le az ismétlődőfizetés.
3/4 anonim válasza:
#2 Basznak olvasni és aztán mindenkit hibáztatnak csak magukat. Erre játszik rá az oldal? Igen, de ők meg egy k*rva sort nem tudnak elolvasni aztán jönnek sírni.
4/4 anonim válasza:
Ismét egy tipikus "elsőre jó ötletnek látszott" eset sokadik kárvallottját látták/hallották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!