Szerintetek milyen lett az önéletrajzom?
(1)"részemről" az informatikát pontosítanám
(2) a fekete háttér, háááát
(3) amúgy mi a tököm az a proaktív? joghurt vagy? :D
A háttér fehér, csak a mobilomon valamiért feketébe adja be a Word. Azt töltöttem fel kis szerkesztés után.
Proaktív? Én is egy utálatos szónak tartom, de sok helyen olvastam, illetve láttam önéletrajzban, így én is beletettem.
Érdeklődési kör felesleges. Dolgozni mész oda, nem randizni.
Célkitűzés mehet a motivációs levélbe.
Informatikát lehetne pontosítani
"(3) amúgy mi a tököm az a proaktív?"
Kezdeményező, előrelátó
Te se dolgoztál még multinál ezek szerint. Azt mondják szeretik, meg elvárják, hogy az legyél. ha meg az vagy akkor miért vagy az.
Az érdeklődési kört vedd ki.
Az erősségek szekciót csökkentsd legalább a felére, de az sem baj, ha kiveszed. Például a stresztűrú képesség és a terhelhetőség között mi a különbség? A random fékövér szavakat mindenképp szüntesd meg.
Az egyéb képességek nem tudom milyen információt ad hozza az előző fejezetekez.
A jártasságaim fejezet is csak ismétli az előzőt.
Én a helyedben a Munkatapasztalat szekciót mindenképp az első oldalra raknám és azt egészíteném ki azzal, hogy ott konkrétan mit csináltál (üzletvezetés, kapcoslattartás, stb), ahelyett, hogy egy külön fejezetben tárgyalnám. De ha lehet, próbáld meg egy oldalra leszűkíteni az egészet.
A fekete design amúgy monitoron jól néz ki, de ha ki akarja nyomtatni a munkáltató, nem fog neki örülni.
A fekete háttér nagyon nem jó, egyébként OK. Ne foglalkozz azzal, aki nem tudja mi az, hogy proaktív.
Ahogy - ahogy 2-es írta - az informatika elég tág. Később csak az Office-t említed. Vagy az informatika után, vagy a képességekhez írd le mit jelent az, hogy "informatika". Az, hogy Office-t ismered, nem informatika.
Kicsit alakítsd át minden alkalommal ha jelentkezel valahova, az állás elvárásainak megfelelően. Ha pl. üzletvezetőnek jelentkezel, akkor írd le a munkatapasztalt részben, hogy mit csináltál üzletvezető-helyettesként, mik azok a készségeid, képességeid, tapasztalataid, amik miatt jó lennél üzletvezetőnek. Mindezt azok alapján, ami a hirdetésen van.
Pl. ha feladat "Csapat irányítása, motiválása és fejlesztése", akkor a tapasztalathoz leírod, hogy helyettesként egy csapatban dolgoztál x emberrel és irányítottad őket vagy mittudomén mit csinál egy helyettes.
Ha a "Készletgazdálkodás és árukezelés felügyelete" a feladat, akkor írd le, hogy ebben is van tapasztalatod, mert x pozícióban ezt meg azt csináltad.
Az informatika mint erősség számomra értelmezhetetlen.
Ha ez annyira erősséged, akkor miért nem a szakmában dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!