Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire reális félelem, hogy...

Mennyire reális félelem, hogy gyakornokkal akarják leépíteni a pozícióm nagy multinál?

Figyelt kérdés

Nem vagyok leterhelve egyáltalán kb 10 nap amit dolgoznom kell a többi távolbanézes. Simán lehetne terhelni. Erre bejelenti a felettesem, hogy felvesz egy gyakornokot es adjak at minden egyszeru feladatot neki. Szerintem amugy minden egyszeru.

Mikor rakerdeztem, hogy helyette mit csinalok majd arra nem válaszolt csak annyi majd, ha odajutunk..azutan mikor megint rakerdeztem valami aprosagot kitalalt, hogy mondjuk ilyen-olyan exceles feladat. Mondtam neki ezt most is meg tudnam csinalni.. azert sem ertem, mert amugy a fizetesem se olyan egetrengeto, ha gyakornokra futja akkor miért nem inkább engem terhelnek es emelik melle a fizum?? Elegge rosszul vagyok azota, elkezdhetek uj munkat keresni.. de miert nem mondja legalább meg, hogy leepitjuk a munkad, add at a feladataidat fel ev alatt. Sokkal tisztabb lenne. Hallottatok mar ilyenrol?

jún. 7. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Ugy tudom 39-es skalan 23-as a realitasa.
jún. 7. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
persze. Nem fognak senkit se fizetni, aki egy hónapból csak 10 napot dolgozik.
jún. 7. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván rájöttek, hogy lóf/szt se csinálsz, amit meg mégis azt sokkal kevesebbért megcsinálja egy gyakornok és még belőle akár többet is ki lehet majd hozni.

Jó eséllyel lapát lesz ebből

jún. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!