Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit szokás (hány százaléko...

Mennyit szokás (hány százalékot) fizetni egy telek tulajdonosnak ha van egy útmenti reklámtáblád ami magánterületen helyezkedik el?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő, vagy egy telkem amin 2 útmenti reklámtábla/óriásplakát található. És azt szeretném kérdezni mint telek tulajdonos hány százalékot szokás kérni a reklámtábla bevétele után ami a telkemen található? Csak hozzáértők írjanak mert tudnom kell hogy a jövőben mennyit kell majd elkérnem a hírdetőtábla tulajdonosától.

2024. jún. 4. 12:48
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tisztán és érthetően megfogalmaztam mindent, a telkemen van egy hírdetőtábla ami nem az enyém de a telkemen van. Annak érdekébe hogy megengedjem a tábla tulajdonosának hogy az telkemen hagyhassa az óriásplakátját kérhetek tőle egy összeget. És a kérdésem az vólt hogy mennyit szokás elkérni ez esetben a tábla tulajdonosától. A reklámmal pedig 60 ezret keres egy hónapban.
2024. jún. 4. 15:54
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Rendben, de mégis ki és hogyan kalkulálja ki, hogy az a tábla 60 ezret hoz? Megkérdez minden egyes ügyfelet, hogy a tábla alapján talált-e oda?
2024. jún. 4. 15:58
 13/33 anonim ***** válasza:
72%
ez hüje :D :D :D :D :D
2024. jún. 4. 16:04
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Ha 60 ezret keres a földeden lévő reklámtáblával, akkor kérd el mind a 60-at, nehogymár nyerészkedjen rajtad az a szemétláda!!!!!
2024. jún. 4. 16:09
 15/33 anonim ***** válasza:
12%
Hát nem tudom, nekem ez igen pitiáner dolognak tűnik... Szeretsz kávézni? Ha igen, mondd meg minden hónapban vigyen egy csomag extra minőségű kávét és le van tudva.
2024. jún. 4. 16:19
 16/33 anonim ***** válasza:
72%

Kamu kérdésnek tűnik, ám legyen.

Megnézed milyen összeg szerepel a szerződésben, megnézed meddig van érvényben, majd a vágyaidnak megfelelően lejárat után új szerződésről tárgyaltok...

%-ot szeretnél kérni, mert a leírásod szerint mindig %-ot kaptál, ez alapján annyi a veled való leszerződés szokásos %-a!

Amennyiben mégsem %-ot kaptál csak félreértetted a dolgot és a százalékra vagy kíváncsi: kapott összeg Ft-ban/ általad írt 60eFt * 100 = %-os érték, amit keresel.

2024. jún. 4. 17:12
 17/33 anonim ***** válasza:
67%
Az ő táblája van a te telkeden? Mennyit fizetett ezért egyben vagy havonta?
2024. jún. 4. 17:52
 18/33 anonim ***** válasza:
67%

"Ha 60 ezret keres a földeden lévő reklámtáblával, akkor kérd el mind a 60-at, nehogymár nyerészkedjen rajtad az a szemétláda!!!!!"

Ha feladsz a Facebookon egy társkereső hirdetést, akkor ugye a párodat Mark Zuckerbergnek adod?

2024. jún. 4. 17:54
 19/33 A kérdező kommentje:
Te jólvagy különben? Orvos látott már?
2024. jún. 4. 18:02
 20/33 A kérdező kommentje:
Gyegébbek kedvéért, ez egy teljesen normális procedura. És mint telektulajdonos minden jogom megvan hogy pénzt hajtsak be a reklámtábla tulajdonosától mert ekkora egy mohó rohadék vagyok :D. De ez még nem minden! Amit elfogok kérni nekem aprópénznek minősűl de még így is kifogok sajtólni a hírdetőtábla tulajdonosból amennyit csak lehet annak ellenére hogy több telkem és ingatlanom is van! :D Hmmm pénz... Nembírok betelni vele.
2024. jún. 4. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!