Mennyit szokás kapni/kérni gyermekfelügyeletért?
A részletekről annyit, hogy fiatal óvónő vagyok, két gyerekre kellene vigyáznom. Az egyik gyermek az ovis csoportomba jár, a másik az alsós testvére. Egerben lakom, ők is, de pont a város túlsó végén, így sokat, kb. 45 percet kellene buszozzak hozzájuk. Ők 2000 Ft-ra gondoltak óránként.
Még nem mondtam nekik igent, kértek, gondoljam át, megfelel-e így nekem... de talán kicsit keveslem az összeget, elsősorban az útidő miatt, meg hogy egyszerre két gyerek. Bizonytalankodom, hogy kérhetek-e kicsit többet, (mert eddig még nem vállaltam ilyesmit), mondjuk 2500-at óránként.
Egyébként ők kértek fel a feladatra, mert nagyon szeretnek, és velem biztonságban tudnák a gyerkőcöket.
"Én Budán élek (nagyon Buda), és ott 3000 Ft/óra forog, vagy átalánydíj"
Pedig nagyon Budán jattolnak rendesen és nem ilyen fillérbszó órabérek vannak. Nekem a húgom bébiszitterkedett az Óbudai hegyvidéken egy délutántól - késő estig (kb hajnal 1) tartó felügyeletre kapott 80 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!