Ilyenre mit szokás reagálni?
Professzionális audio terméket hirdetek kicsivel ár alatt. A hétvégén többen is rámírtak, ezért mindenkinek megírtam, hogy több érdeklődő is van, haladjunk sorban. Erre az egyik érdeklődő magasabb összeget ajánlott érte, amit én elfogadtam szóban, kérte, hogy jegeljem jövő hét végéig, mert akkor el tud jönni érte. Megtettem.
A minap viszont írja, hogy utánaolvasott a terméknek és rosszak vele a tapasztalatok, ezért csak ár alatt tudná megvenni tőlem és ennek megfelelően egy _sokkal_ kevesebb összeget ajánlott, mint amennyiért eredetileg hirdettem. Megírtam neki, hogy ennyiért nem eladó. Erre írta, hogy oké, de már megvette a vonatjegyet és legalább számítsak be valamit tőle.
Most erre mit kellene reagálni? Nyilván megírom neki, hogy nem számítok be semmit és ha nem tetszik neki, akkor ne vegye meg, de a jegelés miatt azt gondolom, hogy ez így nem korrekt, mert lényegében az összes potenciális vevőt elzavarta.
Ne is jöjjön.
Mondd neki, hogy már nem eladó. Megrágta a ló.
Az ilyennel csak baj van. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!