Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szokás ilyenkor reagálni,...

Mit szokás ilyenkor reagálni, ha a főnökök ilyet mondanak?

Figyelt kérdés
Karácsony előtt, úgy döntöttek, hogy tartanak egy megbeszélést, ami a munkàmra ès a szemèlyiségemre irànyul. Azt mondták, hogy a munkàmmal nincs gond, de... Úgy beszèltek velem, hogy minden szavukkal azt fejezték ki, hogy nekem nincsenek jogaim a cégnél, örüljek, ha még foglalkoztatnak, következő alkalomnál repülök. Azt mondták, hogy ez egy hosszú, mindazonáltal összetett folyamat volt. Majd kaptam egy figyelmeztetést. Meg, hogy gondolkozzak el a dolgaimon. A papìrt be mutogassam, ami elhangzott, azt ne adjam tovább. Ha ennyit jelentenétek, akkor mit reagálnátok rá?
2020. dec. 24. 15:14
 1/9 A kérdező kommentje:
*ne
2020. dec. 24. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel is út, le is út. Sürgősen.
2020. dec. 24. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyzetedtől függ. Ha nem értesz semmihez, és örülhetsz, hogy ott dolgozhatsz, akkor mást úgysem tehetsz, minthogy lenyeled a békát. Ha piacképes tudásod van, akkor meg keress másik munkát, opcionálisan küldd el őket a picsába
2020. dec. 24. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

jó lenne tudni, hogy mi az előzmény?

Egy kiválóan dolgozó, pontos, precíz, csapatjátékos, munkájában hatékony kollégával ezt nem játsszák el.

2020. dec. 24. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, örülj neki, hogy ott van megbeszélés, nálunk még az sincs, ha szívatják az embert, itt semmilyen magyarázatot nem adnak rá, miért csinálják.
2020. dec. 24. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Korrektül jártak el, hogy téged is bevontak. Nem lett volna kötelességük.
2020. dec. 24. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Rébuszokban beszélő őrült.
2020. dec. 24. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Munkaügyis troll?

Valószínűleg igen komolyan rombolod a munkahelyi morált, és a személyiséged nagyon gáz, ha feletted kellett a sorsodról konzíliumot tartani több vezetőnek is.

Az még nagyobb gáz, hogy nem is érzékeled, hogy probléma lenne.

Egyébként, ahogy írták, korrekt eljárás volt. Még esélyt is kaptál, hogy javulj. Személyi problémákat pedig normális helyen eleve diszkréten kezelik.

2020. dec. 24. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg értékeld azt, hogy volt egy ilyen beszélgetésed mert engem pl a koronánál azért építettek le, mert pont előtte új vezetőt kaptunk, ő egyértelműen nem akart a csapatban, nem jöttünk ki és 2 hónap alatt kirakatott mikor szakmailag messze én hoztam a legjobb számokat. Nézegess más állásokat, de azon is gondolkozz el, amilyen feedbacket adtak neked mert ebből a következő helyeden is lehet problémád, én is sokat tanultam azért ebből az esetből, néhány hibámból még ha nem csak rajtam is múlt a dolog.
2020. dec. 25. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!