Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen befektetéssel kerstetek...

Milyen befektetéssel kerstetek eddig a legtöbbet?

Figyelt kérdés
Tőzsdén részvényekkel, devizan árfolyam nyereséggel, fold vásárlásnál, arany befektetessel. Mekkora tokevel mekkora nyereseged lett.

máj. 29. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Vettem lakast, duplazott 5 ev alatt.

Pmap 55%, 3 ev alatt.

Victory modszer forexen duplazasok par honap alatt.

Nem kerek en sem lepontozast, mert jo befekteteseket csinalok.

máj. 30. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Lakóingatlan 5x hozam.
máj. 31. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
2017-ben vettem Microsoft részvényeket 2 millió forintnyi dollár értékében. Akkor volt 290 forint egy dollár, most 360 felett van.2017-ben 75 dolláros áron vettem Microsoft részvényt, most egy részvény ér 420 dollárt. Az árfolyamnyereség és a részvény árfolyamának nyeresége miatt ez ma már több mint 15 milliót ér forintban.
jún. 6. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Btct vettem 2017ben, 4000 dollaros aron, most is megvan. 15x
jún. 6. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:

~2 BTC-t vettem talán 2014-ben (~100e Ft), 2019-ben eladtam (~5M Ft). Nem befektetési céllal vettem eredetileg, hanem IT szolgáltatás vásárláshoz, csak megmaradt.

Befektetési és numizmatikai arany érméket vásároltam 2006-tól kisebb nagyobb kihagyásokkal. Jó sokat ráadásul csessze meg. Nem volt túl jó befektetés, utólag látom. De legalább jóval infláció felett teljesített. Eddig, mert még nem adtam el.

Bár ebben pl van egyetlen olyan érme, amit külföldi aukción vettem 2015-ben kb 2M Ft-ért. nemrég 7M Ft-ot kínált érte egy komoly gyüjtő/kereskedő itthon személyesen. De nem adtam el, mert nekem is tetszik :D :D Ez a darab mondjuk önmagában legalább jó befektetés volt. Már ha valaha képes leszek megválni tőle :D :D

aug. 5. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!