Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van jobb befektetés az ingatla...

Van jobb befektetés az ingatlannál?

Figyelt kérdés

máj. 28. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Van.
máj. 28. 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Simán
máj. 28. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
18%
Persze
máj. 28. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
Van, de az ingatlannál biztosabb nincs.
máj. 28. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
A részvény.
máj. 28. 21:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel olyan, ahol kockáztatni kell. Mennyiben jobbak az általatok felsoroltak? Az élet-és nyugdíjbiztosítások pl rettenetesen gagyik. Az értékpapír sem tetszik. Mondanátok jobbakat, és meg is indokolnátok, hogy miért jobb, mint az ingatlan? Veszek egy lakást, kicsit kidukkózom, egy hónapra rá kiadom, havonta fixen 100-200 ezer ft körül hoz, attól függően, hol veszem, ennek mi a hátránya, azon kívül, hogy pár évente ki kell festeni? Ennél mi lehet jobb, és megbízhatóbb? Ha van ilyen,kíváncsian várom, hogy mi az, mert amúgy nekem elég kényelmetlen az ingatlanok körüli macera, szaladgálás, de kibírom, ha kell.
máj. 28. 22:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Hol kapok meg havonta min 100 ezer ft-ot max 20 misi után? Ami minden hónapban jön garantáltan? így kb holnaptól? Szerintem nincs ilyen. De ha van, várom nagyon az infókat :)
máj. 28. 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

S&P500 előző évben hozott 26%-ot. Amit te felvázoltál hozna 6-10% között. Egy fixmáp is tud 7-et.

És akkor ott van a macera ha kifogsz egy hülye bérlőt aki lelakja a házat, nem fizet stb. nehéz is kirakni az ilyet.

Aztán megvan 20 milláért a ház. Akkor beszélhetünk nyereségről ha a bérleti díjból már visszajön az ára. Utána már hasznot is fog hozni. Az csak bérleti díjból kb. 15-16 év. Ha előbb eladod a házat akkor előbb lesz belőle valami profit.

Ja és akkor még nem beszéltünk az adókról és az inflációról.

Hosszútávon biztos nem rossz ha foglalkozni is szeretsz vele és nem zavarnak az emberek, én speciel nyugisabb befektetés híve vagyok.

máj. 28. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Bármi, ami évi nettó 5%-nál többet hoz, pl. állampapír. És azt még kifesteni sem kell.
máj. 28. 22:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Miért kéne visszajönni az árának? Már megvan az ára. Eddig ingatlanokkal sakkoztam, hitel nélkül. 4 ezer ftz-tal kezdtem, aztán izomból elkezdtem spórolni, garázst vettem, kiadtam, megvártam, míg felmegy az ára, eladtam, gyűjtöttem hozzá egy kicsit, majd szétcseszett, ótvar panelt vettem és újítottam, eladtam,kiadtam,cseréltem, stb. Csak már unom. Most is van egy felújítandó házam értékes telken, de már szabadulnék tőle. Amúgy élvezem, csak most kissé besokalltam. Azért is írtam ki a kérdést.
máj. 28. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!