Tesoekhoevagod kérdése:

Hol keressen munkát?

Figyelt kérdés

az öcsém 15 éves fiú és a nyári szünetben dolgozni szeretne.

a jogszabályok szerint 15 éves kórtól szünidőben, szülői beleegyezéssel vállalhat bárki diákmunkát, tehát ne írjátok hogy csak 16 éves kórtól van.

máj. 24. 00:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és miből gondolod hogy nekem kell a munka? nem ismersz ne itélkezz az hogy mennyit mutatok a valódi énemből itt az nem azt jelenti. egyébként meg tényleg nem azért tesznek ki kérdést az emberek ezen az oldalon, hogy választ kapjanak a kérdéseikre? mert szerintem igen szóval nem értem hogy minek veszekedtek velem, minek itélkeztek felettem, és miért tértek el a kérdésemtől. inkább nektek kéne becsülni azt hogy ma magyarországon egy 15 éves kisfiú, évek óta imád dolgozni és küzd azért hogy munkahelyet kapjon...
máj. 24. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:

oké most azzal a kérdéssel jöttök hogy:miért kéne nekünk becsülni?

nos még mindig jobb mintha betörni járna vagy rabolni, és tökölön végezné.

hát igen én ezért is magyarországot okolom hogy ilyen emberek vannak mint ti, én már fél éve dolgozom 19 éves koromig dolgozok és itt hagyom ezt az abnormális szánalmas országot..

máj. 24. 19:54
 13/14 NTBS ***** válasza:
Ismerősi körben.
máj. 25. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

14 éves koromban a dinnyeföldön dolgoztam nyáron, pedig vézna kisgyerek voltam, nem túl erős fizikummal a 8-12 kilós görögdinnyékhez, de szerettem, mert annyi dinnyét ehettünk, amennyit akartunk és minden este hazavihettünk egy óriás dinnyét a bicó csomagtartóján a napszám mellett.

15 évesen meg strandon dolgoztam melegkonyhás büfében.

Akkoriban még nem vették ilyen szigorúan a munkaügyi szabályokat, mint most.

máj. 25. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!