Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek munkát?

Hogyan keressek munkát?

Figyelt kérdés

Sosem voltam munkanélküli, elég megalázó ez az egész helyzet. Haza kellett költöznöm a szülővárosomba, de itt még a fű se nő. A neten egyetlen olyan hirdetés sincs, ami a végzettségemnek megfelelne (logisztikus)...szinte mindenhova fizikai munkásokat keresnek.

Szerintetek jó ötlet lenne, ha bemennék random cégekhez az önéletrajzommal? Vagy regisztráljak munkanélkülinek?

2019. szept. 2. 07:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

"Sosem voltam munkanélküli, elég megalázó ez az egész helyzet.... A neten egyetlen olyan hirdetés sincs, ami a végzettségemnek megfelelne (logisztikus)...szinte mindenhova fizikai munkásokat keresnek."

És mi lenne, ha elmennél dolgozni fizikai munkát, amíg nem találsz számodra is megfelelő munkát?

Gondolom, a szüleidnek sem nagyon tetszene, ha sokáig jövedelem nélkül lennél és nekik kellene eltartani.

2019. szept. 2. 08:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Nőként nem szeretnék zsákokat emelgetni, szobát festeni stb...esetleg gyárba mehetnék, de még oda sincs felvétel.
2019. szept. 2. 08:05
 3/19 anonim ***** válasza:
9%

"A neten egyetlen olyan hirdetés sincs, ami a végzettségemnek megfelelne (logisztikus)"

Ezt te sem mondod komolyan...

2019. szept. 2. 08:34
 4/19 A kérdező kommentje:

Márpedig valóban nincs...bármilyen irodai munkát elvállalnék, de egyszerűen nincs hirdetve! Ezért kérdeztem, hogy szerintetetk mennyire lenne gáz, ha csak úgy besétálnék cégekhez a CV-mel?

Nem bíráskodást kértem, hanem segítséget...köszönöm

2019. szept. 2. 08:41
 5/19 anonim ***** válasza:
38%

Profession.hu-n jelenleg 194 hirdetés van csak Logisztikai ügyintéző/Adminisztrátor és Logisztikus/Fuvarszervező kategóriában.

Nyilván ez országos mennyiség, nem tudom melyik városban élsz, de ha te logisztikán belül nem találsz még csak hirdetést sem, akkor valamit nagyon rosszul keresel.

És valóban hiány van jó munkaerőből a logisztikában. (Nálunk pont most nincs üres pozíció, de évek óta folyamatos a probléma, hogy szellemi munkaerőt nem könnyű ilyen területen találni, és ezt az összes partnerem is megerősíti)

Én is logisztikában dolgozom.

2019. szept. 2. 09:05
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Én kezdő vállalkozáshoz kerestem irodai asszisztenst, feladtam egy hirdetést, jelentkeztek 40-en (35 totál alkalmatlan volt)

Az első akit behívtam el se jött próbanapra... aztán írt, hogy "nem bízik a vállalkozásom sikerében".

A másodikkal beszéltem, erre közli, hogy: "még gondolkodik melyik munkát vállalja el".

És közben 1 hónap eltelt, szóval adhatok fel új hirdetést.

2019. szept. 2. 10:06
 7/19 A kérdező kommentje:

Ez elég szomorú...

Szerintem jobban járok, ha a fővárosban keresek állást inkább...

2019. szept. 2. 10:08
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

"Én kezdő vállalkozáshoz kerestem irodai asszisztenst, feladtam egy hirdetést, jelentkeztek 40-en (35 totál alkalmatlan volt)

Az első akit behívtam el se jött próbanapra... aztán írt, hogy "nem bízik a vállalkozásom sikerében"."

Megkérdezhetem, hány órát kell dolgozni, mit és mennyi fizetést ajánlottál fel? (lehet, nem kell feladnod hirdetést :-) )

2019. szept. 2. 10:28
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, áruld el a várost és keresünk neked munkát - lehet, hogy csak nem jó helyen keresel.
2019. szept. 2. 10:29
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Azért még egy dolgot el kéne árulnod hozzá: mennyi ideje dolgozol és milyen nyelven beszélsz, milyen szinten, illetve milyen munkakört láttál el eddig, azaz mihez értesz?

Nem kekeckedés, segítés, hogy mit nézzünk?

2019. szept. 2. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!