Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol keressek munkát ha minden...

Hol keressek munkát ha minden hónapban egy hétre külföldre kell utaznom?

Figyelt kérdés
Az elkövetkezendő 3 hónapom így fog kinézni, viszont már egy hónapja felmondtam, eddig pihentem, de most már kellene a pénz meg unalmas is itthon.
2022. júl. 2. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Igy? Sehol. Vagy lemondasz a havi 1 het kulfoldrol, vagy a stabil munkarol. Maximum szorolapozast, hostesskedest kereshetsz, ha vana kornyeken ilyen lehetoseg.
2022. júl. 2. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Beugrós dolgok vannak esetleg? A külföldi dolog nem kívánságműsor.
2022. júl. 2. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem kivansagmusor, akkor aki teged arra kenyszerit, azt kerdezgesd hogy milyen munkat tud ajanlani.

A 'beugros' dolgok biztos vannak, de mivel bolcsen hallgatsz rola hogy mihez ertesz, merre elsz, nehez hasznos tanacsokat adni. Mondanam hogy budapesti plazakba mindig keresnek ilyenolyan promociora hostesseket, de ha miskolci vagy keszthelyi vagy, mit ersz vele?

2022. júl. 2. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Közgazdász diplomám van, kistarcsai vagyok.
2022. júl. 2. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Nos, akkor add vissza azt a diplomat.
2022. júl. 2. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért is?
2022. júl. 2. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!