Van egy motorsporttal kapcsolatos termékem, amit külföldre vinnék, milyen cégeket, személyeket keressek?
Figyelt kérdés
Pl motorsport ügynökségek tudnak nekem abban segíteni, hogy beajánlják a termékemet külföldre? Vagy hogyan induljak el? Elsősorban csapatoknak, cégeknek szállítanánk ezekből a termékekből.2014. máj. 14. 13:32
1/4 SzarvasLászló válasza:
Miért teszed fel ezt a kérdést ha már a kérdésben megválaszoltad?
A bálnavadászok biztos nem lesznek az állandó vevőid...
2/4 A kérdező kommentje:
Az ügynökség csak egy ötlet, és mivel nem volt még dolgom velük, ezért érdekelne a véleményetek, hogy melyik lehet a legjobb út indulásnak.
Nem tudom, miért kell hozzászólni egy kérdéshez, ha segíteni nem tudsz, csak belekötni.
2014. máj. 14. 18:08
3/4 SzarvasLászló válasza:
Ha a terméked klassz dolog, akkor referenciaként miért nem tesztelteted le először a hazaiakkal?
Számtalan lehetőség adódik rá, hogy meggyőzd/bebizonyítsd, hogy remek a terméked. Csupán ki kell menni pár futamra és tesztelésre odaadni. Stb.
De ezt minek kell leírni ha ezzel foglalkozol?
4/4 A kérdező kommentje:
Annál jóval drágább termékről van szó, hogy csak úgy tesztelésre gyártassam le. Egyedi termékekről van szó, milliós nagyságrendekkel. Mivel nem vagyok profi, nem szégyellem megkérdezni másoktól, ők mit tennének, hogyan indulnának. Ha az ember nem kérdez, akkor nem is tanul!
2014. máj. 16. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!