Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Évek óta vállalkozó vagyok....

Évek óta vállalkozó vagyok. Eddig jól ment a dolog. Most annyira nem. Sőt. Mit tegyek, hogy újra felfuttathassam a vállalkozást? Villanyszereléssel foglalkozom és mindennel ami a villamossággal kapcsolatos. Plakátok, szórólapok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Plakát meg szórólapozás csak úgy semmit nem segít. Esetleg, ha egy jól felépített reklámkampány része, de reklámozni nem feltétlen jó ötlet, ha már megy lefele a bolt. Így önmagában, hogy villanyszerelés ez nem sokat mond, de nyílván olyasmit kellene keresned, amit be akarnak szereltetni vagy javíttatni az emberek. Aztán jó lenne partneri kapcsolatokat kiépíteni nagyobb cégekkel, mert szabadúszóként vagy visszahívnak valahova dolgozni, vagy nem. De többnyire inkább nem.
2013. aug. 11. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Célszerű inkább cégekkel megegyezned hogy alvállalkozóként ha úgy van rád tudjanak bízni munkákat. Nálunk is vannak villanyszerelők, külön alvállalkozók, csak nagyrészt nálunk vannak. Van aki állandóan nálunk dolgozik, van aki csak akkor ugrik be ha akad egy nagyobb munka és plusz ember kell nekik, de a cégnek ugyanúgy vannak olyan emberei akik építkezésekre, vagy más emberekhez járnak dolgozgatni.
2013. aug. 11. 18:31
 3/4 anonim válasza:

Szerintem pár változtatással simán fel tudod futtatni.

Én kisvállalati marketing módszerekkel, online marketinggel próbálkoznék.

Van honlapod? Korszerűsítsd, és mindenképp legyen keresőbarát.

Sokmindent tudnék írni, de így, hogy nem tudom konkrétan, hol tartasz, milyen előképzettséged van vállalkozás szervezés és marketing terén, nem tudok konkrét választ adni. Helyette viszont van pár hely, ahol ingyenes és hasznos infókat beszerezhetsz ezen témakörökben:

[link]

[link]

[link]

[link]

Kezdő vállalkozóként 4-5 éve én itt kezdtem a tanulást, és Ők azok, akiktől a leghasznosabb tippeket kaptam (közülük sokat ingyen...)

2013. aug. 16. 18:04
 4/4 byosci válasza:

Plakátok, szórólapok, hirdetések, matricák tervezésében segíthetek!

megtalálsz facebook-on oscigraphic néven!

2013. aug. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!