Hogyan keressek (diák)munkát? 21/L
- egyetemre járok (angol szak), de most passzív féléven vagyok
- nincsen semmilyen végzettségem, szaktudásom, tapasztalatom vagy egyéb nyelvtudásom
- helyben (vidéki kisváros) nem találtam munkát
- hétvégén vagy hétköznap max. 3 nap tudnék bejárni környező városokba dolgozni (ezért lenne jó a diákmunka)
- vagy otthonról végezhető munka jöhetne még szóba
- regisztráltam 6 diákszövetkezetnél, illetve a profession-re
- voltam CV tanácsadáson az egyetemen, ahol segítettek összeállítani az önéletrajzom, de igazából így is nevetségesnek tűnik
- a fizetés nem érdekel
Keresek, keresek, de igazából eddig nem nagyon találtam megfelelő munkát. Vagy az a gond, hogy nincsen tapasztalatom, vagy passzív féléves vagyok, vagy túl messze van stb., mindig van valami ami nem passzol. Van-e ötletetek, hogy mit, hol kellene keresnem?
"Keresek, keresek, de igazából eddig nem nagyon találtam megfelelő munkát. "
Lehet hogy túl válogatós vagy.
Én Pest megyei vagyok, szintén passzív féléves egyetemista, 2 hónapig tartott mire találtam egy olyan diákmunkát aminél visszajeleztek.
Most éjszakai raktárosként dolgozom 2 hete.
Nagyon kemény meló, de reálisan fizet átlag különböző csomagokat kell pakolni, vannak 30kg-os, de vannak kisebb alig 1kg-os csomagok, de átlag 20kg-ot mondanék.
A lényeg hogy ide jelentkeztem, másnap már fel is hívtak, 3. nap már a munkaszerződést is aláírtam.
Lányoknak raktári állásoknál szoktak lenni irodai munkák, adminisztratív feladatok, kb. szkennelés, meg gondolom excel-lel valami. Viszont megyétől függetlenül szerintem idő kérdése és te is fogsz találni diákmelót, az önéletrajzot nem hiszem hogy nézik, azt szintén nem hogy passzív féléves vagy-e, ha van aktív hallgatói jogviszonyod, akkor már nyugodtan jelentkezgetsz diákmelóra.
Általában 2 hét ameddig visszaírnak, valamint a Mind-diák iskolaszövetkezetet tudom ajánlani, Profession.hu-tól egyszer sem kaptam visszajelzést. Mind-diák-nál 2 héten belül visszajeleznek.
(22/F)
Sok sikert, jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!