Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek (diák)munkát?...

Hogyan keressek (diák)munkát? 21/L

Figyelt kérdés

- egyetemre járok (angol szak), de most passzív féléven vagyok

- nincsen semmilyen végzettségem, szaktudásom, tapasztalatom vagy egyéb nyelvtudásom

- helyben (vidéki kisváros) nem találtam munkát

- hétvégén vagy hétköznap max. 3 nap tudnék bejárni környező városokba dolgozni (ezért lenne jó a diákmunka)

- vagy otthonról végezhető munka jöhetne még szóba

- regisztráltam 6 diákszövetkezetnél, illetve a profession-re

- voltam CV tanácsadáson az egyetemen, ahol segítettek összeállítani az önéletrajzom, de igazából így is nevetségesnek tűnik

- a fizetés nem érdekel

Keresek, keresek, de igazából eddig nem nagyon találtam megfelelő munkát. Vagy az a gond, hogy nincsen tapasztalatom, vagy passzív féléves vagyok, vagy túl messze van stb., mindig van valami ami nem passzol. Van-e ötletetek, hogy mit, hol kellene keresnem?

2021. márc. 24. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél esetleg angolt tanítani? (Most online.)
2021. ápr. 11. 08:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy tudnék angolt tanítani. Soha nem tanultam és csináltam semmi ilyesmit, nincsen benne tapasztalatom, nem tudom hogyan kell, nincsenek hozzá anyagaim.
2021. ápr. 12. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Angol szakos vagy. Jól tudsz angolul. Kérdeznek, te tudsz felelni és segíteni.
2021. ápr. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!