OFF A múltbeli nagy emelkedésekkel dobálózó válaszadókat kérném, hogy írják már meg, hogy a közeljövőben mi fog nagyot menni, ha már ekkora zsenik...
máj. 14. 13:53
23/28 anonim válasza:
@22
A gazdagságot nem adják olyan könnyen, ahogyan te szeretnéd.
máj. 14. 13:59
24/28 anonim válasza:
Miért? Talán nem tenne jót egy kis hype az adott eszköz árfolyamának? Ha lenne most nálam olyan eszköz amiben nagyon hiszek, akkor az összes lehetséges fórumon felhívnám rá a figyelmet, hogy vegyétek mert szerintem nagyot fog menni.
máj. 14. 14:07
25/28 anonim válasza:
Nemrég dumáltam egy állítólagos profi kereskedővel. Kérdezte mit dolgozok és mennyit keresek. Válaszoltam neki és jó leszólt, hogy ő egy nap alatt keres annyit kereskedéssel, mint én egy hónapban. Mikor elkezdtem kérdezgetni, hogy hol kereskedik és mivel, milyen platformon stb., akkor közölte hogy ezt nyilván nem fogja nekem elmondani. Onnantól nyilvánvalóvá vált hogy csak hantázik, és fogalma sincs az egészről. Itt is sokakkal ez az érzésem.
máj. 14. 14:15
26/28 anonim válasza:
MaxwellR 1808 pont
Tui 1305 pont
Ez hol majdnem kétszer annyi pont? 🤔
Remélem a befektetéseidet nem így számold.... 🤣
máj. 14. 14:20
27/28 anonim válasza:
@26
#20 - máj. 11. 11:40
#26 - máj. 14. 14:20
Az megvan, hogy ezek a számok naponta frissülnek?
“Talán nem tenne jót egy kis hype az adott eszköz árfolyamának?”
Látom, nem nagyon érted a tőzsdei kereskedés lényegét.
Nem a jövőt kereskedjük, hanem a jelent. Figyeljük a chartot, s vételi jel megjelenése esetén vásárolunk, eladási jel megjelenése esetén eladunk.
A retail traderek mindössze a piac három százalékát teszik ki. Ez azt jelenti, hogy képtelenek bármilyen hype-ot csinálni. Ha te akár 100millió $-os léptékben gondolkodsz is, a tőkéd nem fogja megmozdítani az árfolyamot.
máj. 14. 21:16
28/28 anonim válasza:
#27 Valóban nem vagyok kereskedő, DCF analíziseket csinálok. Alulértékelt eszközöket keresek amiket hosszabb távon tartok. A technikai képet legfeljebb az időzítés miatt nézem ha nézem. Azzal is tisztában vagyok, hogy hype-ot csinálni itt nem lehetne. Ugyanakkor ha valaki titkolózik az általa jónak tartott részvényekkel kapcsolatban, az a saját érdekei ellen cselekszik, vagy legalábbis semmit nem nyer a titkolózással. Ez inkább a fogalmatlanságról árulkodik, valószínű nem jut eszébe semmi értelmes. Számomra itt buknak le kapásból az amatőrök vagy a szájhősök. Kérdezz meg egy profit, kapásból mondja hogy miben lát fantáziát vagy miben nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!