Természetesen nemcsak Nvidiában. Múlt pénteken pl. NFP volt, így előtte egy perccel, 14.29-kor beraktam egy függő megbízást NQ100-ra NASDAQ), ami 1 perccel később be is nyílt, 18 mp-ig volt nyitva, s hozott a számlámra 10% ot.
Sajnos, túl hirtelen volt az árfolyamkilövés, így nem pont ott nyílt be a pozíció, ahova elhelyeztem, azért csak ennyi a profit.
Persze, ha nem tudod hogy mi az a NASDAQ, és nem tudod hogy mi az az NFP (minden hónap első péntek, 14.30), akkor ezeket én neked ide hiába írom.
máj. 6. 21:11
12/28 anonim válasza:
Ki az a barom aki egy részvénybe teszi az összes pénzét?
máj. 6. 21:12
13/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül barom, csak más stratégiával dolgozik, s valószínűleg stoploss-t használ.
máj. 6. 21:14
14/28 anonim válasza:
10%al sokra nem mész, ha csak nem vállalsz nagy kockázatot. 2 milliónál 200e és abból még adózhatsz is. Aztán lehet nem 10% lesz az a 10%
máj. 6. 21:16
15/28 anonim válasza:
* plusz aktív figyelmet igényel folyamatosan.
máj. 6. 21:16
16/28 anonim válasza:
Nekem az egesz kriptoban van... Kozel 10 eve csak azr veszek...
máj. 7. 05:01
17/28 anonim válasza:
Azért ne keverjük már össze az aktív tőzsdei kereskedést azzal amikor valaki az infláció ellen akarja védeni a megtakarításait. Ha tudom, hogy X hónap múlva kelleni fog a pénz akármire, akkor azzal az összeggel nem kezdek el tőzsdézni, pláne nem egyedi részvényekkel. Van a tőkémnek egy bizonyos része amit kockáztatok ilyen téren, a többi meg parkol államkötvényekben, pénzpiaci és likviditási alapokban.
máj. 7. 11:59
18/28 anonim válasza:
Persze.
Itt sokan nem értik, hogy van olyan tőke amit a nyugdijalapodnak szánsz konzervatív befektetésekkel és van amivel játszol...
máj. 7. 18:43
19/28 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a pénzeszközeim durván 70%-a van állampapírban, pénzpiaci és likviditási alapokban együtt. Nem csak magyar, külföldi is, forintban, dollárban, euróban vegyesen. Mivel bőven van hitelem, ezért eleve nem tehetem meg, hogy a hitelre eső részt kockázatosabb eszközökbe fektessem. Majd ahogy csökkennek a kamatok, úgy fogok egyre több pénzt átcsoportosítani a részvénypiacra, de ott is főleg indexkövető ETF-ekbe. Van és lesz is egy kis rész egyéni részvényekben és kriptoban is a játék kedvéért, hátha sikerül megvernem a piacot. A valóságban viszont belátom, hogy hosszútávon nem fogom tudni.
máj. 7. 21:43
20/28 anonim válasza:
@3
Biztos.
Nyilván azért vagyok beláthatatlan idők óta az Üzlet és pénzügyek kategória toplistáján a top1 (annak ellenére, hogy a hozzád hasonlók pusztán irigységből lepontoznak).
S ezért van az is, hogy majdnem kétszer annyi pontom van, mint a top2-nek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!