Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan éljek meg így 296 ezer...

Hogyan éljek meg így 296 ezer Ft-os fizetésből?

Figyelt kérdés
Albérletem rezsivel együtt 150-160 ezer Ft, bérletem 7 ezer Ft, telefonszámla 10 ezer Ft

ápr. 24. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:

57:

Pont ezért írtam, hogy valamennyire érdekelje is.

Ami keresett a munkaerőpiacon, azt jobban meg is fizetik, mivel kevés ember csinálja vagy kevés ember csinálja jól.

Ezért jó manapság egy jó autószerelő, villanyszerelő, festő… nem hiába nem tudnak holnapra időpontot adni.

Ezekkel lehet cégnél is és magánban is foglalkozni. Esetleg előbb cégnél aztán nyitni egy sajátot, lesz az embernek gyakorlata is így.

Én is ezért választottam a szakmám, meg is szerettem és életem végéig lesz vele munkám, ha esetleg vhol mégis 💩 a fizetés VAGY szükségem lesz több pénzre, simán tudok egyéni vállalkozóként vagy másodállásban dolgozni benne. És akkor jön az, hogy de akkor semmi életem. Valamit valamiért. Ha valaki becsületesen szeretne pénzt szerezni, azért meg kell dolgozni. Szerintem fontos ezeket mérlegelni.

Plusz szerintem nem kellene a fiataloknak érettségi után egyből egyetemre menni, nulla munkatapasztalattal sokan 5 év tanulás után jönnek rá, hogy ja b+ ez nem is tetszik, vagy nem talál vele munkát vagy keveset lehet vele keresni. Ki kell próbálni több területet, erre vannak a 20-30-as évek. Nyilván tökjó ha valaki 22 évesen megtalálja, de semmi gond nincs azzal ha nem.

ápr. 29. 21:22
 62/62 anonim ***** válasza:

Ez 177. Marad 119. Gondolom ezt meg megeszed, azaz koppra elfogy hó végére. Tehát megélsz, csak félrerakni nem tudsz.

Két megoldást látok. Vagy többet keresel, vagy kevesebbet költesz. Pl. nem telefonálsz el minden hónapban 10e-t. Szerintem nem létszükség.

máj. 27. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!