Hogyan éljek meg így 296 ezer Ft-os fizetésből?
Figyelt kérdés
Albérletem rezsivel együtt 150-160 ezer Ft, bérletem 7 ezer Ft, telefonszámla 10 ezer Ftápr. 24. 17:36
21/62 anonim válasza:
Semmi értelme lakótársat keresni, kis garzonok vannak 80 ezerért is, máris felezödik a bérlet.
22/62 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem nem menne egy idegennel...
ápr. 25. 18:06
23/62 anonim válasza:
Kicsit nagyok az igények ahhoz képest, hogy te semmit sem teszel hozzá.
24/62 A kérdező kommentje:
Én arról nem tehetek, hogy Magyarország ilyen fos ország
ápr. 25. 18:20
25/62 anonim válasza:
Akkor irány a Nyugat, ott biztos jól fogsz élni a minimálbérből.
Ez a "fos ország" tehet arról, hogy szakképzetlen és akaratgyenge vagy?
26/62 anonim válasza:
Neeeem az csak a minimálbérről meg az ukránpátyolgatásról és a fiatalok adókedvezményéről tehet...
Nameg a filippínókról, ha még nem lenne elég!
27/62 A kérdező kommentje:
Van érettségim, illetve Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem. Mi kell még?!
ápr. 25. 20:03
28/62 anonim válasza:
Tehát elvégeztél egy középiskolát? :)
Valószínűleg olyan munkát végzel amire egy rosszabb képességű embert betudnának tanítani 2 óra alatt, mennyit szeretnél ezért kapni, 2 milliót?
Takarítók többet keresnek nálad. Biztos, hogy az országgal van a baj még mindig?
29/62 anonim válasza:
kérdező, PSZ ügyintéző az önmagában sokat nem ér ma a munkaerőpiacon. Érdemes lenne egy Könyvelő tanfolyamot elvégezni, de a legjobb lenne egy egyetem vagy egy piacképesebb (akár kétkezi) szakma pl.: burkoló, villanyszerelő stb.
30/62 A kérdező kommentje:
A Mérlegképes könyvelő?
ápr. 25. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!