Hogyan éljek meg így 296 ezer Ft-os fizetésből?
Miattuk, mindig más miatt, te nem vagy hibás ugye?
"Ennyit tanultam"
Mit szóljak én?
5 év technikusi 2002ig
2016től 2022ig meg 5 szakma plusz 3 munkagépjogsi, aztán ugyanúgy csak a "világvégén" van meló szar bejelentéssel szar pénzekért..
40 vagyok.
Vannak akik még a "diplomára" biztatnak, de ma már belátom 100%ig, hogy én voltam a hülye, hogy nem léptem le húsz évesen innen!!
1. Keresel lakótársat. Legalább egyet és már feleződik is a lakhatási költséged, annyival több marad minden másra, vagy jobb esetben megtakarításra.
2. Magadban keresed a hibát, ha döcög az életed, mert igen, látjuk hogy bajok vannak az országban és igen, tényleg könnyebb, ha a szülők támogatnak, mégis sokan megélnek enélkül is, ugyanebben az országban valahogyan.
Másik munka vagy inkább másik albérlet. Ez egyedül nagyon sok. Még akkor is, ha nehéz találni.
16-osnak annyiban igaza van, hogy étkezés simán kijön belőle. Ellenben szórakozni és utazni már nem nagyon lehet, illetve a szörp nem marhaság. Bár függ attól, hogy milyen. Én szörpöket iszok egész hónapban és jobb az üdítőnél. Illetve tea. 6 szörpöt rendelek havonta 5-E Forint körül. Az nem összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!