Hogyan érdemes eladni a BTC-t, ami a cold walleten van?
"Átolvasva a 2. kommentet, nem találtam meg azt a "téves" információt."
Igazad van. Rossz számot írtam. A 3-asban volt.
"Amit az El Salvadorról írtam, úgy látszik nem jött át az irónia."
Tényleg nem. Létezik irónia az adóbevallásban?
Én a hetekben pakoltam ki Binance-ről BTC-t és 1-2 más coint saját walletra, és onnan egy részét be Krakenre. Annak ellenére, hogy a Krakenen is volt már aktív accountom, nem kevés zaklatást kaptam tőlük, hogy mi ez a beutalás, honnan van, mikor mennyit vettem eredetileg stb. Igazoltam mindent, de erre is csak azt kaptam, hogy "elfogadjuk a választ, de lehet hogy még visszatérünk rá".
Ez rendesen megijesztett.
Legszívesebben azonnal kihúznék mindent a francba és vennék bitcoin ETF-et helyette egy legitim brókernél, de már kiutalni is félek (eurót és kriptót egyaránt), mert kb semmit nem tudok tenni, ha zárolnak. Szerintem maradj DEX-eken, ha tudsz. Pillanatnyilag pont abban a legrosszabb fázisban vagyunk, hogy a tőzsdék részéről a KYC és pénzmosás elleni keménykedés már megvan, de őket még nem szabályozzák rendesen, és téged mint felhasználót végképp nem véd senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!