Mit szóltok, hogy fizetős lett a westend wc használat?
Figyelt kérdés
Nem lennének kötelesek ingyenesen biztosítani, főleg fogyasztás/vásárlás mellett? Elég pitiáner húzás tűnik, ami inkább forgalom csökkenéshez vezethet…2024. ápr. 16. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Pitiáner húzás, várható forgalom csökkenéssel.
Kényelmesebb, hogy fizetős lett.
Egyéb, kifejtem.
47 szavazat
2/29 anonim válasza:
200 ft-ért is úgyanúgy szét xarják és továbbra sincs wc papír, szappan és tisztaság. Ha mindenképp ebből akar bevételt a pláza, talán jobb lenne az üzlethelységek bérleti árába (+ 5-10E ft/hó) beletenni. Főleg furcsa azoktól külön wc díjat kérni, akik vásárolnak vagy fogyasztanak.
3/29 anonim válasza:
Én sosem bánom a fizetős meg drága helyeket, mert távoltartja az aljanépet.
Egy korsó sört is szívesebben iszok meg egy budai bár teraszán, mint egy 8. kerületi késdobáló pincében, pedig sokszorosába kerül egy korsó.
4/29 anonim válasza:
Egyrészt tényleg szomorú, hogy egy alapvető szükségletért fizetni kell, másrészt ezt azoknak lehet köszönni akik okádék módon hagyják ott a mosdót. A takarítónak kb ott kéne töltenie minden percét, hogy kezelhető legyen a helyzet.
6/29 anonim válasza:
Egy fokkal tisztábbak lettek így a mosdók és kevesebb a fura alak.
7/29 anonim válasza:
Szerencsére nem járok oda, de az árkádba igen - jó, túlzás hogy járok, évi 1 alkalom, de olyankor egész nap ott vagyunk kb, ha a gyerekekkel megyünk a wc kész vagyon, engem kifejezetten feszélyez a wc-s néni, plusz rossz, hogy nem akkor megyek amikor akarok, hanem amikor muszáj
8/29 anonim válasza:
Számomra döbbenet a nyilvános vécék hiánya. Most jöttem haza egy távol keleti országból, ahol húsz méterenként van ingyenes nyilvános vécé, és mind teljesen kultúr, használható, pedig tömve van turistákkal... Itt a fizetős vécék is általában okadekok. Lehet valamit rosszul csinálunk.
9/29 anonim válasza:
Sose érttetem az ilyen kicsinyes hozzá állást nem hogy örülnének hogy nyitva lehetnek.
10/29 anonim válasza:
8, az elte jogi karán múltkor másik emeletre kellett mennem, mert írni ötből kettő sz.ros volt, három meg poénból teledobálva papírral, csurom víz (vagy nem víz) minden. És ez a női.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!