Mit szóltok ehhez hogy a Corvin plázába kötelezően fizetős lett a wc fogyasztó vendégeknek is a blokk sem jogosit fel hasznalatra és egyes utazási irodák beszednek kötelező borravalót? Ezel csak szerintem furcsa szokások?
Furcsának nem furcsa, csak kényelmetlen. Gondolom kell a pluszpénz vagy hogy távol tartsák azokat, akik nem vásárolnának.
Nem örülök neki, de ez van.
Van es nem enged be blokkal. Ugy beszelet velem az a kisebbsegi aki ott allt mint ha ...
Miután 8000 ftot költöttünk az ebédre.
És egy ilyen vasárnap délutanon bül az ember kavezni vasarol. 3 x mentem wcre a delutan alatt a parom 2x a gyerekek 2x.
900 ft csak a wczesert .
Felhaboritonak tartom de nem baj innetol majd megyunk a Mammutba Kökibe wetendbe.
#1: Ha blokkért ingyen van a WC, akkor aki használni akarja, az esetleg vesz magának valamit, majd megy WC-re.
Így pedig nem fog vásárolni, hanem csak fizet és kész.
Én még egy plázát sem éttermet sem ismerek ahol fizetni kellene a wcért fogyasztás esetén.
De mindegy ma is a kökiben voltam van ott is minden egy szuper hambis is
Nagyon helyes. Ne járj a Corvinba.
Amúgy látom, itt senki se érti. Nem csodálom, ezt vártam.
Nem Budapesti vagyok de a legtöbb pláza WC fizetős.
Apám egyszer megkérdezte miért.
Azt mondta a hölgy hogy csak aznap 4x lopták el a szappant.
Délelőtt 10 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!